Hør…?

HVAD sker der lige ovre i eks-kæreste branchen? Eller rettere: HØR lige, hvad der sker ovre i eks-kæreste branchen for tiden!

Først og fremmest; er jeg den eneste der bruger en del af min sparsomme arbejdstid på at google gamle venner og bekendte? Og de få eks'er jeg har? Nej, come on, det er jeg da ikke.

Og for det andet – man kan åbenbart se deres video på dr1 i morgen kl 16. Det skal jeg da. Han var min allerførste kæreste og dengang spillede han altså ikke guitar. Men sød var han. Kæft, det er jo over 10 år siden. Jeg har set dem live en enkelt gang, for snart 7 år siden tror jeg, eller måske 5? Men i hvert fald for år siden og siden har jeg ikke rigtig haft kontakt med ham. Ikke fordi musikken var dårlig 🙂 Men den slags fiser jo nemt ud. Men tænk, hvis de bliver berømte og så kan jeg sige at jeg kendte ham FØR. Måske har han oven i købet skrevet nogen ulykkelige kærlighedssange om vores turbulente "vi-er-17-år-forhold"?? Og så vil jeg en dag blive nævnt i en takketale, og så… ok, pretencious julie, ned på jorden igen.

3. dag på kursus i AF-regi forløb uden de store kosmiske a-ha oplevelser. Men fik da noget virkelig brugbar kritik af mit CV, som nu skal ændres lidt. Havde en enkel time i dag, hvor jeg var træt af min "jobsituation" på opkastningsniveau, og hvor jeg hånligt vrissede skældsord som "spidskompetencer min bare røv" og "I kan selv profilere jer, kan I" efter alle og enhver. Men havde overraskende nok supergod dag på arbejde og fik ros af den ene låner efter den anden, og endte med at tænke, at jeg er jo herresej til mit job, så selvfølgelig finder jeg snart noget mere. Havde også kort samtale med en pige jeg kender, som er blevet skilt fra sin kæreste, hvorefter han har udviklet sig til virkelig stort-set-sindssyg og ego-fikseret person, som er rasende på hende hele tiden (det var ham som ville gå, tror jeg???) og som helt blindt lader alt gå ud over deres 2 årige datter. Som så nu måske skal have psykolog på i vuggeren. Der er altid nogen, som har det værre end en selv.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Hør…?

 1. Trine skriver:

  ha ha føler mig lidt flov … jeg tror jeg har været igennem samtlige bekendtskaber op til flere gange – for det kan jo være, at de er i gang med noget nyt 😀 Man bliver da nødt til at følge med! Knus Trine – den ivrige googler

 2. Strange Days skriver:

  Er det nu bare mig, der bliver møgnysgerrig over at vide hvilket band han spiller i??!?!?
  Just wondering……….. :o)

 3. julie skriver:

  tryk på linket… – det der er markeret i teksten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.