Hårde nætter


ja, dem har vi en del af nu for tiden. De sidste 4 nætter er Klara vågnet ret mange gange, i forhold til den ene gang hun plejer.
Hun nærmer sig de 4 mdr. så måske er det fordi der skal noget mere til for at mætte hende længe? Jeg synes bare ikke, hun spiser oftere i løbet af dagen, så der er hun åbenbart fint mæt?

Når hun vågner om natten slår hun nogen gevaldige prutter, så måske er det det, der vækker hende. Måske er det noget jeg har spist…? Kan det være oliven? Har spist ret mange oliven i den her uge…

Jeg føler mig i hvert fald ret smadret efter sådan nogen dage. En god ting er dog, at stoffer har slået sig permanent ned i stuen, fordi han har skrevet eksamensopgave og alligevel har været længe oppe hver nat – så han har sovet på sofaen. Så kan Klara være i sengen ved mig, og jeg vågner ikke så meget, men stopper bare et bryst i munden på hende 🙂

Hun er ellers i rigtig godt humør for tiden, om dagen. Er meget glad og rolig hver dag. Hun har tillagt sig et hvin, der skærer i glas, men forhåbentlig går det over når hun har fundet ud af at, JA, det ER hendes stemme der siger sådan.
Og så tror jeg seriøst hun bliver lidt rødhåret… det ser i hvert fald sådan ud.

Det er en sløv dag her i dag. Vejret er jo temmelig nedslående, Stoffer er taget ind for at aflevere sin opgave, køkkenet trænger til en voldsomt kærlig hånd, Klara er ved at være træt, kan jeg høre.
Det eneste jeg skal have ordnet, er at sende et klagebrev til O'boy cacao. I går aftes fandt jeg en stor nullermand i min nyåbnede bøtte med pulver cacao. Det kan da ikke være meningen? Det var faktisk ret ulækkert.

Nårh ja, og så ville jeg så gerne finde et sted og blive klippet. Men jeg gider ikke have Klara med, så nu må vi se hvad tid ham herr stoffer kommer hjem igen. Mit hår ser ret slidt ud og på søndag skal vi til familiefødselsdag. Og næste weekend skal jeg til gensynsfest med min folkeskole – til sådan en lejlighed vil man jo helst ligne en, der har styr på sit liv – og sit hår.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.