Havesnak

Nå, men så har jeg fået plantet mine to roser. Dem jeg fik af min mor, sidst de var her. Det har taget lidt tid, fordi jeg skal gå på arbejde og den slags pjat, og så var det regnvejr og så begravelse og så skulle jeg have den gamle hiphopper ud i gummistøvler og fjerne en masse gule blomster, som da vi købte haven var overalt, men som jeg efterhånden har tyndet gevaldigt ud i. Det er de der, der også vokser alle vegne langs motor- og landeveje. Gyldenris?

Men væk er de, og roserne er plantet. Op af hegnet, da det er klatreroser.

Den ene er svagt rosa til hvid og hedder Mme Alfred Carrier. Og ser sådan her ud:

Mme alfred carrier

Der er allerede knopper i den, og jeg er spændt. Virkelig.

Den anden hedder Ghislaine de Feligónde, har mindre lysegule til hvidlige blomster og ser sådan her ud (den er også fuld af knopper):

 

ghislaine 

Jeg har også plantet alt muligt andet. Min samling af timian er udvidet med endnu en, der dufter skønt (så nu har jeg fem forskellige). Jeg fandt også to nye salvier, en der dufter af solbær og en der dufter af appenlsin. Jeg har plantet lavendler under Mme Alfred Carrier, og under Ghislaine de Feligónde har jeg plantet små margueritter.

Hvor sejt, ville det egentlig ikke lige være, hvis man hed Ghislaine de Feligónde? Herresejt navn. Julie Ghislaine de Feligónde. Styrer for vildt, mand!

Nå, men jeg ønsker mig endnu en rose. Den der Austin rose, der hedder Heritage. Ser sådan her ud:

heritage

Total smuk! Og den ligner min datters kinder SÅ meget, både i blødhed og farve!

Jeg har også nogle høstanemoner, sådan nogen lyserøde nogen. Men jeg synes ikke rigtig de vokser. Skal de mon stå i mere sol? De står ved en gavl, i skygge det meste af dagen. Kunne jeg flytte dem, og plante hortensia der i stedet? Kom lige til at købe sådan en ny lyserød type i dag, som er meget let og luftig i blomsten.

mmmm 

Ja, vi går ret meget efter de lyserøde blomster. Gæt selv, hvorfor… 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Kommentarer til Havesnak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.