Fra et yderpunkt til et andet

Har i dag deltaget i fagligt seminar inde hos min fagorganisation. Sådan et for bestyrelsesmedlemmerne fra netværksgrupperne. Det var meget lærerigt, og jeg fik mange gode konkrete redskaber og tips til, hvordan man planlægger og udfører og evalurerer det ypperlige arrangement. Jeg er egentlig selv overrasket over, hvor meget jeg får ud af det her fagbevægelsesarbejde.

Selvfølgelig er det meget moderne og nyttigt med alt det netværking eller hvad man nu kalder det på dansk. Men det er faktisk også sjovt. Og lærerigt og meget inspirerende. Jeg føler, at jeg kommer ud og får luft og ny inspiration. Jeg bliver helt sikkert en bedre medarbejder af det.

Efter seminaret, som først sluttede kl. 17, gik jeg sammen med et par stykker af de andre (som jeg kender fra mit første arbejde) til demonstration. Nu er jeg ikke umiddelbart sådan et “op på barrikaderne med de røde faner” menneske, men jeg er dog offentlig ansat, og som sådan synes jeg at denne demo var meget relevant for mig. Den var nemlig imod udhulningen af den offentlige sektor. Og egentlig er den jo så relevant for os alle, ikke kun os der modtager fast løn fra det offentlige. I andre bruger det jo i stor stil, så jeg er faktisk lidt skuffet over at der ikke var flere hundrede tusinde folk derinde. Måske fordi den demo var dårligt annonceret? Jeg havde f.eks. ikke hørt noget om den, før i dag.

Jeg hørte gøgleren Erik Clausen holde tale, og han var sjov nok. Jeg har altid været stor fan af ham. Måske fordi jeg har boet så mange år på amager? Sammen med de sidste reelle arbejdere… Kan I huske den der film, De Frigjorte? Kæft, hvor er den sjov. Kan man få den på dvd?? Må jeg lige undersøge.

erik 

Noget andet godt ved den her demo, var de udstationerede politimænd, som jo var der for at holde ro og orden på alle os gamle tanter fra det offentlige. Sådan nogle bibliotekarer i flok kan jo nemt blive farlige, hvis de giver sig til at svinge med alle de kæmpe store ravsmykker, som vi jo alle går med. Jo, vi kan være en stramtandet, bister og livsfarlig forsamling. Især sammen med sygeplejersker, pædagoger og skolelærere.

Men politifolk er jo også offentlig ansatte, og de får da også lov til at løbe stærkere og stærkere for de samme småpenge, ikke? Måske derfor de så så glade ud. Og de var allesammen unge og pæne. Tak, politimester i København, fordi du tænkte på os, da du sendte dine folk ud. De højnede virkelig kvaliteten af den demo. De var meget afslappede og smilende og søde, men det mest alvorlige de kunne risikere var vel også at måtte anholde alle de ivrige kvindfolk for utilbørlige tilnærmelser? Kan man blive anholdt for seksuel chikane af embedsmand i funktion?

Nå, det havde jeg desværre ikke tid til at afprøve, for jeg skulle videre til en helt helt anden verden.

Jeg er jo et mangefacetteret menneske, med et utrolig bredt spekter af kompetencer, så jeg gik på mine stilletter direkte fra barrikaderne og til lagersalg hos Julie Sandlau . Kan GODT være den offentlige aflønning ikke er den højeste, men det er jo absolut ingen undskyldning for ikke at investere den ordentligt. Og INTET holder jo værdien bedre end guld og ædle stene. Går ALDRIG af mode. Falder ALDRIG i værdi.

Og det var en stor succes. Trods alle de posh indre-by piger, med deres klamme LV tasker og deres stramme 80´er jeans, lykkedes det mig at tilkæmpe mig hele to meget smukke par øreringe. Samlet pris nu; 500 kr. For TO par. Samlet pris før; mindst en fantasilion. Og tak til Turbanindehaveren for hot hot tip om tid og sted! Jeg shoppede for dig, søster!

Jeg skal sige jer, jeg havde allerede før jeg ankom besluttet at jeg godt måtte købe mig selv to ting. For fredag d. 1.6. fejrer jeg nemlig ikke mindre end to jubilæer. To store jubilæer. Men det er en helt anden historie og den må I først få i morgen, på dagen. Total cliffhanger!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Fra et yderpunkt til et andet

  1. Karen skriver:

    Jeg er vild med ideen om en cliffhanger på din blog! Glæder mig! Og hvorfor vidste jeg bare at du skulle til Sandlau-salget!? Jeg var faktisk tæt på at tippe min mødregruppe idag og mine flickr-venner men tænkte at det var rarest for dig hvis der ikke var for mange kunder at kæmpe med. Det gik jo over gevind med det Katvig-lagerslag for nylig som ALLE åbenbart havde fået nys om. Men som du klogt nok ikke deltog i.

  2. julie skriver:

    Jamen tak, Karen. Det var virkelig betænksomt af dig, ikke at oversvømme mit lagersalg i dag 🙂 Som tak, vil jeg tage billeder af nyerhvervelserne og lægge dem på i weekenden! Nej, det der Katvig gad jeg ikke. Klara er alligevel for stor til farver og striber. Hun accepterer kun pigefarver… og du kan GODT glæde dig til i morgen!

  3. TO (2?) par for 500,- . TO hele par? Altså 4 dimser ialt? 🙂 Hillemænd. Det er jo røveri ved højlys dag! Hvorfor var jeg der ikke (ja det ved vi jo godt, men alligevel) Glæder mig til at se dine røverkøb. Godt gået!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.