Hejho

Agnes og jeg, vi har altså virkelig travlt. Helt utroligt mange ting, vi skal have gjort.

I dag f.eks. har vi fejret Marlenes sidste dag på barsel (som først er i morgen) og været i legestue og spist på cafe, som man jo gør på en god barsel. Vi har også handlet ind og forberedt en stor middag til et vennepar som stoffer havde inviteret. Og så har vi spist ekstra store portioner og ryddet det kgl. porcelæn på plads, efter at det gik op for stoffer at han først har inviteret dem til næste torsdag… ammehjerne er åbenbart også en mulighed for folk med y kromosomer OG deres hele nattesøvn i god behold.

I morgen skal vi til lægen og en af os skal have en smear-test. Det er ikke Agnes. Så hun glæder sig, for lægen har det fedeste legetøj. Jeg glæder mig ikke, men det skal jo til. Bagefter skal vi på borgerservice kontoret og bestille pas til Agnes. I princippet skal vi også bestille et til Klara, men det kan vi ikke, fordi vi ikke kan finde hendes dåbsattest. Nogen der ved, hvordan man får lavet en ny?

Bagefter det, skal vi hjem og pakke og så tager vi på en road trip til Holstebro. Det er dér det sner, eller noget. Vi tager to venner med og så besøger vi en tredje ven, der er blevet overflyttet til det der Jylland pga noget med livet. Og en mand og noget hus og den slags. 

Klara skal være alene hjemme med sin far, så det bliver noget med at spise buffet på den kinesiske restaurant, tage til Halloween i Vanløse og holde abefest hele aftenen. Dem om det. Jeg skal til Holstebro, mand! SÅ meget federe!

Og så vil jeg lige sige, at der snart kommer juleønskelister på bloggen. Så spionerende bedsteforældre – stay tuned!

OPDATERING:

Så er jeg blevet ridset indvendig med den lille ostehøvl og det var stadig ikke sjovt. Agnes har fået lavet sit pas og det var faktisk alletiders. De spurgte, hvor høj hun er… og jeg sagde, at i tirsdags var hun 68 cm. Det er hun nok også i dag, men det er hun højest sandsynligt ikke d. 24. når vi skal rejse. Så jeg håber ikke de måler hende i lufthavnen og at hendes højde på nogen måde er afgørende for hvorvidt vi får lov til at udrejse.

Og ja, vi skulle faktisk have fløjet med Sterling, men heldigvis er rejsen købt gennem et rejsebureau og ikke direkte hos Sterling, så Tjæreborg finder bare en anden flyver til os. Pyha.

Tak for info omkring dåbsattester. Jeg vil straks kaste mig over den opgave på mandag. Gider ikke ordne flere ting i dag. Jeg har ligesom allerede klædt to børn på, fodret dem, afleveret den ene i børnehave, slæbt på den anden, været hos lægen, handlet i føtex, postet to meget vigtige breve, været på borgerservice og få lavet pas og kørt bil. Og alt det inden kl. 11. Slut for i dag. Bortset fra, at jeg skal køre til Holstebro senere. Det tager vel en krig? Og hvor mange pauser skal man holde med en baby, der bare slet ikke plejer at sove på det tidspunkt vi skal køre. Suk, er allerede stresset.

Nårh ja, og grunden til at jeg ved at Agnes er 68 cm i høj, er at i tirsdags var sp her og lavede boel prøven. Agnes bestod med glans fordi hun er den bedste baby i verden. Hun vejer 8.650 gr. og det er fint – hun følger sin egen kurve flot og har jo aldrig været en af de største. Men fordi hun er lav også, som sin mor, så har hun stadig gode lår og æblekinder. Hun er perfekt, sådan set.

For lige at fuldende dén opdatering, så kan hun også komme fra maven og op at sidde og fra siddende og ned på maven nu. Og hun trækker sig fremad på bedste BS commando-style måde. Hun kravler inden 14 dage tror jeg. Hvilket jeg ikke er udelt begejstret for, for er I klar over, hvor mange ledninger, dameblade, pailletter, tegneprojekter, dimser osv vi har liggende i gulvhøjde? Pænt mange. Jeg bliver nødt til at flytte det meste af lejligheden ned i kælderen. 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

18 Responses to Hejho

 1. Anne skriver:

  Vi var ude for det samme med Jens Christians dåbsattest. Så vidt jeg husker er det ikke længere nødvendigt at man henvender sig i det sogn hvor barnet er født. Alle oplysninger ligger alligevel centralt, så hvis ellers kordegnen er online, skulle de være til at finde.

 2. Alice M skriver:

  Og bloggen her var nævnt i Urban – via Frk. Spacemermaid. Det var da sejt….

 3. Åhh, Smear-test….jeg testede falsk positiv i her i begyndelsen af året og gik i 5 uger og var ved at skide i bukserne. Passer man sine indkaldelser skulle der nu ikke være nogle problemer, celleforandringerne foregår jo heldigvis langsomt.
  God tur til Jylland!

 4. Marlene skriver:

  For hulan… en ammehjerne ham stoffer kan prale med, he-he. Værre end min…Stakkels dig med smeartesten og så endda hos lorte-lægen. Husk man fortjener noget rigtig dejligt bagefter sådan en omgang…
  God weekend i Jylland, kan være vi ses derovre. Bortset fra at jeg er i nærheden af Bjerringbro, men måske vi ses på Mols-linien.

 5. Ditte P. skriver:

  Jeg tilslutter mig ovenstående; man kan få printet ny dåbsattest på kirkekontoret i sin kirke, og det behøver ikke være dér, hvor barnet er født. kh Ditte

 6. Ditte skriver:

  Jeg mener, at du skal kontakte kordegnen i det sogn, hvor Klara er født. Jeg har selv fået en ny dåbsattest for mange år siden, da jeg mistede min.

 7. Julie skriver:

  Hvad?? Hvordan? Hvornår? Hvorfor? Kan man ikke tage til Jylland i 5 min. uden at der sker alt muligt??

 8. julie skriver:

  Orv ja. Men det med den afstemning var jo kun for sjov, heldigvis 🙂

 9. Alice M skriver:

  Næææh, det kan man ikke 😉
  Her er link til klummen i blogform: http://www.spacemermaid1001.dk/2008/10/31/hvad-synes-i/
  Jules Rules er nævnt ved navn – og det kan vel ikke være andre end her,

 10. Rote Mutter skriver:

  Du spurgte tidligere efter lilla fløjlsklapbukser. Jeg fandt et par i gemmerne den anden dag, da den yngste ville have bukser til sin bamse. De er desværre mange størrelser for små, men mærket er L.O.G.G fra H&M – hvis det har nogen interesse.

 11. julie skriver:

  Rote Mutter – hvor er det sødt af dig at tænke på os 🙂 Det kan da sagtens være de passer – hvad str. er det?

 12. Anne skriver:

  Julie, en anden mulighed med hensyn til de bukser er måske at farve nogen. Jeg fandt en pose med et par af Jens Christians bedste overalls fra dengang, plus forskelligt andet. I lyseblåt, gråt og forvasket hvidt. Har lige købt en pakke lilla farve til brug i vaskemaskine. Det er nemt, og resultatet bliver superfint – får det helt rigtige look, synes jeg. Det er da en mulighed, hvis det viser sig umuligt at finde et par i lilla.

 13. julie skriver:

  Det er heller ikke en dårlig ide… kan man farve denim mon?

 14. Anne skriver:

  Det kan man sagtens, man kan farve alle bomuldsstoffer og det meste viskose. Denim tager rigtig godt imod. Det eneste man skal være opmærksom på er, om sømmene har en farve man kan leve med, for de er ofte syet med polyestertråd, og tager derfor ikke imod. Det ser fint ud i sort eller hvidt, men hvis de har en hidsig farve, skal man lige overveje om den ser godt ud sammen med den nye farve på tøjet. Jeg har f.eks engang stået med en jakke som jeg havde farvet sort, og som absolut ikke var pæn med orange sømme!

 15. Julie skriver:

  Det lyder ellers hothotHOT anne!

 16. Anne skriver:

  Hm, tjah, måske for lang til siden i en galakse langt, langt væk.

 17. Rote Mutter skriver:

  Bukserne passer en bamse, når de får et opsmøg – str. 58 eller sådan noget.

 18. julie skriver:

  Nå okay, så er de alt for små. Det er jo mere til nyfødte. Men tak ellers.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.