Hejho

Agnes og jeg, vi har altså virkelig travlt. Helt utroligt mange ting, vi skal have gjort.

I dag f.eks. har vi fejret Marlenes sidste dag på barsel (som først er i morgen) og været i legestue og spist på cafe, som man jo gør på en god barsel. Vi har også handlet ind og forberedt en stor middag til et vennepar som stoffer havde inviteret. Og så har vi spist ekstra store portioner og ryddet det kgl. porcelæn på plads, efter at det gik op for stoffer at han først har inviteret dem til næste torsdag… ammehjerne er åbenbart også en mulighed for folk med y kromosomer OG deres hele nattesøvn i god behold.

I morgen skal vi til lægen og en af os skal have en smear-test. Det er ikke Agnes. Så hun glæder sig, for lægen har det fedeste legetøj. Jeg glæder mig ikke, men det skal jo til. Bagefter skal vi på borgerservice kontoret og bestille pas til Agnes. I princippet skal vi også bestille et til Klara, men det kan vi ikke, fordi vi ikke kan finde hendes dåbsattest. Nogen der ved, hvordan man får lavet en ny?

Bagefter det, skal vi hjem og pakke og så tager vi på en road trip til Holstebro. Det er dér det sner, eller noget. Vi tager to venner med og så besøger vi en tredje ven, der er blevet overflyttet til det der Jylland pga noget med livet. Og en mand og noget hus og den slags. 

Klara skal være alene hjemme med sin far, så det bliver noget med at spise buffet på den kinesiske restaurant, tage til Halloween i Vanløse og holde abefest hele aftenen. Dem om det. Jeg skal til Holstebro, mand! SÅ meget federe!

Og så vil jeg lige sige, at der snart kommer juleønskelister på bloggen. Så spionerende bedsteforældre – stay tuned!

OPDATERING:

Så er jeg blevet ridset indvendig med den lille ostehøvl og det var stadig ikke sjovt. Agnes har fået lavet sit pas og det var faktisk alletiders. De spurgte, hvor høj hun er… og jeg sagde, at i tirsdags var hun 68 cm. Det er hun nok også i dag, men det er hun højest sandsynligt ikke d. 24. når vi skal rejse. Så jeg håber ikke de måler hende i lufthavnen og at hendes højde på nogen måde er afgørende for hvorvidt vi får lov til at udrejse.

Og ja, vi skulle faktisk have fløjet med Sterling, men heldigvis er rejsen købt gennem et rejsebureau og ikke direkte hos Sterling, så Tjæreborg finder bare en anden flyver til os. Pyha.

Tak for info omkring dåbsattester. Jeg vil straks kaste mig over den opgave på mandag. Gider ikke ordne flere ting i dag. Jeg har ligesom allerede klædt to børn på, fodret dem, afleveret den ene i børnehave, slæbt på den anden, været hos lægen, handlet i føtex, postet to meget vigtige breve, været på borgerservice og få lavet pas og kørt bil. Og alt det inden kl. 11. Slut for i dag. Bortset fra, at jeg skal køre til Holstebro senere. Det tager vel en krig? Og hvor mange pauser skal man holde med en baby, der bare slet ikke plejer at sove på det tidspunkt vi skal køre. Suk, er allerede stresset.

Nårh ja, og grunden til at jeg ved at Agnes er 68 cm i høj, er at i tirsdags var sp her og lavede boel prøven. Agnes bestod med glans fordi hun er den bedste baby i verden. Hun vejer 8.650 gr. og det er fint – hun følger sin egen kurve flot og har jo aldrig været en af de største. Men fordi hun er lav også, som sin mor, så har hun stadig gode lår og æblekinder. Hun er perfekt, sådan set.

For lige at fuldende dén opdatering, så kan hun også komme fra maven og op at sidde og fra siddende og ned på maven nu. Og hun trækker sig fremad på bedste BS commando-style måde. Hun kravler inden 14 dage tror jeg. Hvilket jeg ikke er udelt begejstret for, for er I klar over, hvor mange ledninger, dameblade, pailletter, tegneprojekter, dimser osv vi har liggende i gulvhøjde? Pænt mange. Jeg bliver nødt til at flytte det meste af lejligheden ned i kælderen. 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

18 Kommentarer til Hejho

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.