Hjemme igen og barnedåb


Ja, så er jeg tilbage. Der var mange forhindringer på vejen – min internetudbyder var nede, så gik strømmen i storkbh. og så virkede det nye ND ikke – men NU ser det ud som om, jeg kan skrive mit indlæg…

Klaras barnedåb var helt perfekt.
Vi havde en lidt skidt nat – jeg blev vækket kl. 2.15 af et vækkeur med egen vilje, så igen 4.15 af en datter med egen vilje og så igen kl. 6.30 af en kæreste med egen vilje – så jeg var lidt muggen lige da… Derfor sov jeg tungt og vågnede pludselig kl. 9.30 ved lyden af telefonen. Alle andre var åbenbart oppe, og dem der ringede var svigerfamilien, som sagde de ville være der om en halv time! Og der lå jeg med Klara, fedtet hår, ingen morgenmad og begyndende stress. Men jeg nåede det hele og fik endda lækker morgenmad som min far havde hentet.
Så klædte vi prinsessen om i det fine udstyr. Min mor havde syet en dåbskjole, for den gamle der har været i familien i så mange generationer var mørnet op i stoffet, da hun fandt den frem. Så nu er der startet en ny tradition med en ny kjole. Min mormor havde lavet nogen fine kniplinger som var syet på. En meget smuk kjole! Klara kom i den, blev ammet og vi var i pefekt tid til afgang. Så sked hun og skulle lige lynskiftes. Heldigvis kom der ikke noget igennem og på kjolen – jeg kunne lige se det for mig! yrk!
Så tog vi hen til kirken. Klara lå i mine arme og lyttede til orglet og sangen og faldt så ellers i søvn og sov under hele gudstjenesten. Hun vågende da det blev hendes tur til at være i centrum – hun skulle over på min søsters arm, da hun skulle være gudmor. Men efter kun lidt brok (under trosbekendelsen – det lød som "nej, nej, jeg tilhører djævlen!) , var Klara glad igen og grinede over hele hovedet da præsten kom vand på hendes isse. Så alle i min hjemby tror nu, at jeg har det sødeste nemmeste stille barn…
Så tog vi på Kunst Cafeén til middagen, som bare var så lækker! Maden var god, gæsterne var gode og gaverne var rigtig gode. Vi fik alt det Klara (vi) havde ønsket os. Et aktivitetscenter til kravlegården, en lækker skråstol, en Tripp Trapp høj stol, et dagmarkors og kæde i guld, noget tøj, lidt bamser, en uro og nogen søde kort med personlige hilsner til Klara, som hun vil nyde når hun bliver ældre.
Prinsessen selv var eksemplarisk hele dagen! Hun var vågen og glad og rolig på de rette tidspunkter, og sov også en del i sin nye skråstol, som kunne ligges helt ned, under middagen, så mig og stoffer kunne nyde den lækre mad i store mængder og fred og ro. Jeg kunne slet ikke få armene ned igen af bar begejstring over den absolut perfekte dag! Glæder mig til at se billederne.

I dag var vi til zoneterapi for 3. gang. Det ser ud som om, det har hjulpet, men det kan jo også bare være fordi hun nærmer sig de 3 mdr. I hvert fald er hun generelt meget roligere og nemmere at få til at sove nu. Selv om der ind i mellem lige er en dag, hvor maven tydeligvis driller meget.
I morgen er der mødregruppe igen – dejligt! Fredag kommer SP og så skal jeg passe Erik og hans mor, der har ødelagt sin ryg. Kan det være fordi Erik er sådan en dejlig basse med gods i? 🙂
kh. Julie og Klara Marie, 11+1 uger

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.