miró-hunden


Klara har fået en Miró hund. Min moster var i Barcelona og skulle på Miró museet, lige da hun fik nyheden om, at jeg havde født. Derfor købte hun en lille bamse hund til den nyfødte. Hvis man kender Mirós billeder, så vil man vide at det er noget med farver og kontraster og skæve vinkler. Så den her hund har begge øjne på samme side af hovedet og et dejligt skævt smil og så består den af røde, orange, grønne og blå felter. Den ser så vidunderlig tosset ud, så hvis det ikke bliver Klaras yndling, så bliver det hendes mors… Men hun kigger meget på den, for kontrastfarver er jo dejlige.

Ellers er vi jo på Fyn nu, mens I læser dette. Vi skal til møde med præsten søndag og snakke om dåben. Tirsdag skal jeg til tandlægen – håber ikke graviditeten har kostet mig en tand, som det gamle ordsprog siger.

Jeg kom lidt i tvivl med dåben. Skal man holde en tale? Det bliver ret uformelt, med kun den nærmeste familie – 14 med Klara. Skal herrene have jakkesæt på i kirken? Og hvad skal jeg dog have på??? nå, må hellere pakke.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.