Hold. NU. kæft.

Jeg er det man kalder Gået ud af sit gode skind. Jeg er gået helt helt helt ud af det.

I går aftes, var jeg til den mest fantastiske koncert med Coldplay, og den sidder stadig i min krop. Vi er helt ovre i afdelingen for religiøse oplevelser, hvor man får klumper i halsen over, hvor smukt livet er og hvor meget musik betyder og at din mors hjerteslag er den første rytme du hører og derfor betyder det så meget for dig. Jamen, jeg siger jer, det var stort. Jeg var så glad. I dag er jeg træt efter knap 5 timers søvn og øm i benene efter for meget hoppen op og ned. Vi stod helt oppe foran. Så skal man hoppe. Det er en regel.

Men jeg kan ikke vise hverken billeder eller video derfra, fordi jeg er på arbejde. Og på min nye pc er der ikke installeret flash player, og jeg har ikke selv adgang til at installere noget. Så ingen video afspilning. Og ingen wifi til mobilen. Og alt for meget arbejde. Så det må komme i aften.

Og så er der det med e-magasinet. Blogish! Kalder vi det. Det udkommer i dag og jeg har fået at vide, at det drejer sig om mindre end timer, før det er nu. Men jeg kan simpelthen ikke holde til spændingen. Og jeg ved der sidder andre damer derude og grovæder nervøs-slik pt. Det bliver så sindssygt lækkert!!! Jeg elsker det så meget.

Indtil videre må I nøjes med vores facebook side, som I kan tilmelde jer. Og så får I nyt så snart det er der!

OPDATERING!

Så er det her! Hent Blogish via dette link: http://www.e-pages.dk/blogish/1/

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Hold. NU. kæft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.