Hold. NU. kæft.

Jeg er det man kalder Gået ud af sit gode skind. Jeg er gået helt helt helt ud af det.

I går aftes, var jeg til den mest fantastiske koncert med Coldplay, og den sidder stadig i min krop. Vi er helt ovre i afdelingen for religiøse oplevelser, hvor man får klumper i halsen over, hvor smukt livet er og hvor meget musik betyder og at din mors hjerteslag er den første rytme du hører og derfor betyder det så meget for dig. Jamen, jeg siger jer, det var stort. Jeg var så glad. I dag er jeg træt efter knap 5 timers søvn og øm i benene efter for meget hoppen op og ned. Vi stod helt oppe foran. Så skal man hoppe. Det er en regel.

Men jeg kan ikke vise hverken billeder eller video derfra, fordi jeg er på arbejde. Og på min nye pc er der ikke installeret flash player, og jeg har ikke selv adgang til at installere noget. Så ingen video afspilning. Og ingen wifi til mobilen. Og alt for meget arbejde. Så det må komme i aften.

Og så er der det med e-magasinet. Blogish! Kalder vi det. Det udkommer i dag og jeg har fået at vide, at det drejer sig om mindre end timer, før det er nu. Men jeg kan simpelthen ikke holde til spændingen. Og jeg ved der sidder andre damer derude og grovæder nervøs-slik pt. Det bliver så sindssygt lækkert!!! Jeg elsker det så meget.

Indtil videre må I nøjes med vores facebook side, som I kan tilmelde jer. Og så får I nyt så snart det er der!

OPDATERING!

Så er det her! Hent Blogish via dette link: http://www.e-pages.dk/blogish/1/

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

9 Responses to Hold. NU. kæft.

 1. charlotte skriver:

  Fint magasin, det kan I alle sagtens være stolte af. Lækkert design, god forskellighed i artiklerne og glimt i øjet. Tillykke med det!

 2. Pollyanna skriver:

  Jeres magasin ser så fint ud! Har kun fået læst rappedikkes artikel, hende har jeg jo mødt, så den måtte jeg da lige læse først. Men det ser spændende ud selvom jeg nok ikke lige er den primære målgruppe. Og sjovt nok er jeg pt på jagt efter hyben relaterede opskrifter. 🙂

  • julesrules skriver:

   Men så er du da lige i målgruppen! Jeg tror ikke alder eller hjemmeboende børn er det væsentlige, men mere interesse for livet generelt og så at man synes det er lidt sjovt med nyt tiltag på internettet 🙂

 3. Mette T skriver:

  Hej Julie, sikke et fantastik flot magasin! Tillykke med det 🙂

 4. Jane skriver:

  Super, fineste magasin, I har lavet! Jeg glæder mig til at læse det i sin helhed men har selvfølgelig fluks sendt en “like” afsted. 🙂

 5. sofie skriver:

  Har kun læst det du har skrevet – du skriver bare så godt og sjovt. Elsker, elsker, elsker at høre om treårige Agnes der ikke må få fire kiks!! Det er så fedt at vide, at man ikke er den eneste med hysterisk treårig 🙂 Vil du ikke PLEASE skrive en bog??!! Bare en lille en… måske om hysteriske børn. En billedbog om hysteriske børnehavebørn der lever i en verden-drejer-sig-kun-om-MIG-bobbel, Hvis der skal skrives sådan en bog er det i hvert fald dig der skal gøre det!!

  Og tillykke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.