Lidt mere Coldplay

Jamen jeg saaaaavner dem. Jeg ville gerne blive i den oplevelse. Jeg vil være mere til den koncert. Så her er lidt små indtryk. Og jeg ved godt det ikke er bbc dokumentar værdigt stof. Men jeg er træt, okay? Det er virkelig udmattende at mind-knalde et helt rockband i over 24 timer. Man bliver lidt bims af det. Og så siger min veninde, at hun har læst at Dave Grohl er god for 1.6 milliarder kroner! Så jeg må til at tage noget coke og komme i nogle skinny lowcut jeans og hænge ud med Chris og Dave. (Hvor kommer Dave Grohl nu ind i billedet? Jeg kan høre I tænker det… men altså, jeg forestiller mig en form for pakkeløsning. Og nu hvor andre er med på min ide – (Radikal Ungdom har så meget planket den herfra!!!), kan det jo være det bliver til noget med mit projekt Aflastningspartneren.) Nå, men Chris må alligevel ikke tage coke for Gwyneth. Med mindre det er speltcoke. Og så kom jeg til at tænke på, om coke egentlig ikke pr. definition er øko? Eller sprøjter man det? Det kan også være jeg mest af alt trænger til søvn.

Se. Det var de armbånd der blinkede i takt med musikken. Så pænt.

Og de lange ben

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.