HURRA – min fødselsdagJa, jeg går ret meget op i min fødselsdag. Selv om i år var jeg nu lige ved at glemme den p.g.a. bebsen. Vågnede ALT for tidligt i morges igen og lå og tænkte på bebsen og havde ret onde lægkramper, da jeg pludselig kom i tanke om at HOV, det er jo i dag 🙂
Så vækkede jeg kæresten, der begyndte at synge fødselsdags sang, og så stod han op og gik til bageren. Jeg forsøgte at sove lidt mere, for der er nok ikke nogen der ringer og siger tillykke kl. 6 om morgnen, og der er jo læææææænge til posten kommer…
Min mormor ringede så kl. 8. Hun står jo altid tidligt op og regner med at alle andre gør det samme 🙂 Og min søster ringede her kl. 9.

Og for første gang i 2 uger ca. har jeg overhovedet ikke travlt med at føde i dag. Hvis noget rent faktisk gik i gang, ville jeg nok gå meget langt for liiige at strække det til efter midnat 🙂

I går skulle vi bare have en slapper-søndag, men så halv tre opdagede jeg en sms på min tlf. der var kommet aftenen før, om at min veninde M ville holde noget fødselsdag kl tre. Hun har også fødselsdag i dag, men ville så hellere fejre det søndag. Selv om det så kun var med en halv times varsel så ville jeg helt vildt gerne med, så stoffer kørte mig til østerbro og det blev vildt hyggeligt. Der var tre andre med babyer og en anden gravid, så gæt hvad vi fik snakket en del om…
Hende den anden gravide var i 3. md. så hun havde mange spørgsmål til mig. Og den ene af dem med babyer, havde en pige på 5 mdr. så hende havde jeg en milliard spørgsmål til. Det var simpelthen så hyggeligt og jeg åd så mange muffins. M bor lige på Trianglen, så vi havde den der fodboldkamp (fck – dsb?fdb?dbu?kgb?) som baggrundsstøj hele eftermiddagen. Vi kunne tydeligt høre når de scorede eller var lige ved. Da jeg så ville hjem omkring kl 18 var hele vejen fuld af fulde ungersvende, der råbte "fed bil!" efter den lille fjollede ambulance vi kører i 🙂

Og så vil jeg gerne undskylde for vejret. Jeg har faktisk været en lidt uartig pige det forgangne år, så det kan godt være delvist min skyld. Jeg gik jo hen og blev gravid med en jeg kun havde kendt i 4 mdr. Men jeg håber I kan få gang i bålene derude alligevel og får en dejlig aften. Jeg lover at gøre det bedre til næste år…
Selv vil jeg stædigt holde på at grille nede i haven. Vi sætter en party-pavillion op, så vi ikke bliver våde, og om vi så blæser væk eller bliver ramt at lynet, så vil jeg den ondenlynemig grille!
arghhh – posten!
Hurraaa – tre breve!! (mon pakkeposten kommer senere?…)
🙂

Bebs er stadig stille, men der er liv hver dag, og jeg føler mig ikke urolig. Jeg kan mærke hun presser enormt meget ned i bækkenet, så jeg tror det bare er fordi hun står så godt fast. Efter jeg læste at veer også godt kan sidde foran, så tror jeg nu, at det er det jeg har af og til, henover skambenet og jagende nedad. Jeg tror næsten hun kommer ud i denne md.
Nå, men glade fødselsdagsknus til alle. Håber i får en hyggelig aften!
kh Julie, 39+4

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.