Hvad er barnets navn – version dreng?

Nå, men nogen ting er så for svære til at man kan klare dem alene. Det er også så moderne at bede om hjælp.

Og vi ved jo, at mine læsere har en mening om alt – så nu spørger jeg jer – hvad skal barnet hedde? Jeg har listet mine egne forslag herude til venstre, og så kan I stemme på dem. Hvis der er nogen som har et virkelig kvalificeret forslag, som ikke er med i afstemningen, så må I gerne skrive det i en kommentar.

Vi tager drengenavnene først, og pigenavne en anden dag. Måske kan de se kønnet på onsdag, når jeg skal scannes igen?

Navnet skal passe til Julie, Klara og Kristoffer. Det skal også passe til mit efternavn, som mange af jer jo kender, men som jeg ikke gider skrive her. Det skal være pænt, gerne lidt usædvanligt, men uden ligefrem at være Christophpher med dobbelt ph. Det skal ikke være en joke – bortset fra hvis det bliver Baloo.

Så let the good times roll eller noget. Bare stem. Også selv om du er en af de mange læsere jeg tilsyneladende har fra Californien, som aldrig lægger en kommentar.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

46 Kommentarer til Hvad er barnets navn – version dreng?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.