Thelin hos Kaiku

Har været ret meget på nettet i dag – mest for at tjekke hvordan det går med navne afstemningen. Og det går ikke dårligt, det må man sige. Tusind tak for alle de gode forslag – keep ´em coming. Jeg har aftalt med ham den anden involverede i det her joint venture baby-projekt, at når han kan afse fem minutter af sin kostbare tid, så går han ind og ser på afstemningen og så laver vi en NY afstemning og denne gang med en mere seriøs liste, der også indeholder de navne han kan lide.

Kan bare mærke, at jeg ender med at blive den første danske blogger, hvis læsere afgør navnet på kommende baby. Sygt eller sejt? Who cares?

Nå, men mens jeg sidder og trykker opdatér på afstemningen, så har jeg også lige haft tid til at finde en ny rigtig fed netbutik. Det er fordi jeg har vasket alle mine uldne og silkede trøjer i dag, og så kom jeg til at tænke på, hvor svært det er blevet at skaffe mit yndlingsmærke Thelin. Havde jo ellers fundet det nede i Vanløse, i butikken 2720. Men straks jeg havde rost dem og købt to trøjer, så lukkede de! Og nu sælger de kun herretøj! Jamen, jeg ved ikke hvad de havde forestillet sig????

Men googler man Thelin nu, så finder man denne her nye netbutik med det samme. Kaiku. De har et fint udvalg, og via email har de oplyst mig om, at de påtænker at få endnu mere fra Thelins kollektion. Det er da alletiders! For ret mig, hvis jeg tager fejl, men jeg har da aldrig fundet det andre steder på nettet vel? Og kun i to levende butikker – nu kun en. Miss Corner på amagerbrogade. Men der er bare for langt ud, efter at vi flyttede.

Men de her Kaiku er altså en ny butik, både på nettet og inde i Kompagnistræde. Man kan bl.a. finde den her flotte jersey kjole, som man da sagtens kunne klemme min gravidmave ned i også. Enten med jeans eller gamacher under. Den fås også i sort og mørkegrå – og sidstnævnte er åbenbart denne vinters sort. Jeg ser i hvert fald gråt alle vegne!

kjole

De mangler stadig nogle billeder, og måske også lidt grundigere beskrivelser af de enkelte varer og deres kvalitet, men det kommer nok. De er jo nye, skriver de. Men det med beskrivelserne er vildt vigtigt på nettet, når man ikke kan stå og mærke stoffet osv. Jo grundigere jo bedre, og gerne billeder fra flere vinkler, og især med zoom ind på lækre detaljer.

Kaiku fører også andre ting end Thelin. F.eks. har de ret meget Marimekko, og det har jeg egentlig aldrig tænkt var lige mig. Men når man surfer rundt på deres side, så er der alligevel en del lækre ting. Jeg kan godt lide de der nye grafiske print og billeder. Og man kan få dem som alt muligt – fra stof i metermål til køleskabsmagneter. Det vidste jeg ikke. Og så er der jo denne her:

lommekjolen

Den er jo en klassiker. Og hvem kan stå for kommentaren: “Lommekjolen som ser ud præcis, som da den blev designet af Vuokko i 1960. Vuokko designede lommekjolen på et tidspunkt, hvor hun var nygift. Hun tænkte at lommerne kunne anvendes til en brud til små gaver fra gommen – diamanter, små søde breve o.l” Nååårhhh – nygifte…

Sidst men ikke mindst, kan man også finde de der populære vinyl stickers til væggene. Indtil nu er det kun Klaras værelse der har fået nogle – hendes skab har fået lidt Barbapapa´er og væggen har fået en frise med prinsesser… Men jeg har hele tiden tænkt, at når mit skab får sine hvide skydedøre til oktober, så vil jeg dekorere dem med nogle prints også. Jeg er ret glad for dem her:

til mit skab 

Det ville se alt for flot ud, på mit kæmpe, hvide skab med sådan nogle lilla og guld blomster. I det hele taget, er det en ret god netbutik jeg har fundet her. Tror jeg skal ind i Kompagnistræde og prøve den der lilla kjole på onsdag – før jeg skal scannes.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til Thelin hos Kaiku

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.