Hvad skete der med skoene?

JO, men der skete det, at jeg gik ind i forretningen, og forklarede at nu havde jeg haft de der sko på 2 gange, og at jeg syntes det var en dyr styk-pris, hvis de allerede var i udu.

2200,- divideret med 2, det er 1100,- pr. gang, ikke? – og som bekendt er det jo sådan man regner ud om noget er for dyrt. Hvis nu f.eks. man brændende ønsker sig en lilla taske fra marc jacobs – som lad os nu sige – den her f.eks.:

Tasken

og den desværre koster hmmm – lad os sige 5350,- sådan ca. Så tænker man sig om – er den taske nu klassisk nok til at du kan bruge den i mange år frem? Ja. Kan dens kvalitet holde til det? ja. Er det en hverdagstaske, som du altså højst sandsynligt ville bruge hver dag? Ja. Okay, godt så! Så siger man – jeg er 28 år gammel. Jeg forventer at blive mindst 80. Så er der 52 gode år endnu. 52 år, med 365 dage (ca. – vi dropper det med skudår), det er så 18980 dage endnu (er det virkelig ikke flere????) hvor man kan bruge sin taske.

Så siger man 5350 kr. fordelt på de 18980 dage, og så koster tasken pludselig kun 28 øre om dagen!!! Og så er den jo slet slet ikke dyr, vel? Så er det en meget fornuftig investering.

Nå, men anyway – hvis man så har købt et par sko til 2200 kr. og de kun virker 2 gange, så er det sq ikke tilfredsstillende. Og det kunne butiksdamen såmænd godt se. Så hun tager dem med til sin skomager i morgen og så håber vi at han kan fikse dem. Hun vil ringe…

Og i mellem tiden, så tror jeg, at jeg vil se hvad de tager for tasker på det der eBay…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Hvad skete der med skoene?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.