Hvaffor no´en tegninger??

Jeg tror, jeg vil være den eneste, som ikke skriver noget om det. Selv om, det er noget man kan have masser af meninger om. Og det er jo ikke svært at se, at man skal være politisk blogger i disse dage, for at være i vælten.

Men vil jeg nu være i vælten? Som Michael Stipe engang sagde, "bare fordi du har muligheden, behøver det ikke betyde, at du skal gøre det." Altså, han sagde det ikke til mig personligt jo, men i et eller andet interview, jeg så.

Jeg har jo en gang før prøvet at blive forfulgt pga min overbevisning. Det gik endda så vidt, som til at et helt folkefærd – det kendte Celinefolk – angreb mig her på bloggen og tog så drastiske midler i brug, som at betvivle mine moderevner, udelukkende fordi jeg ikke bryder mig om Celine Dion. Fred være med hende.

Nå, men jeg tror, jeg vil lade verden om at være verden, og så vil jeg bare være mig. Det er det, jeg er bedst til. Synes på en måde også, at det klær min blog bedst at være apolitisk.

Til gengæld vil jeg gerne ytre et par ord om min a-kasse. Som nu de sidste 3 gange jeg har ringet til dem, netop for at sikre mig at alt var i orden, har sagt, at mine supplerende dagpenge ville udløbe den 5.2. I dag ringer jeg så til dem igen, bare for at sige, at nu har jeg sådan set sagt op. Og så siger de gudhjælpemig, at der er da er 7 uger endnu, og mine supplerende udløber først henne i marts!!! AAaaaaaarrrgggghhhhhh! Og nu har jeg jo sagt op, for ind hede hule h…… Jeg har sidste dag i morgen.

Og det skal da lige passe, at JEG så kommer i en eller anden form for karantæne, fordi jeg har sagt op i utide. Det kunne manden fra a-kassen ikke lige sige, sådan helt sikkert. Han ville lige undersøge det, og så ringe tilbage. Men jeg var jo i god tro! De havde selv sagt d. 5.2. til mig. Flere gange! I er mine vidner!

Har ellers sidste aftenvagt i dag. Med mindre de beholder mig 7 uger mere. Hvilket næppe sker. Det er alt for rodet, det her. ALT.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Hvaffor no´en tegninger??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.