Hvis og hvis

…min popo var spids. Hvad den IKKE er, men altså – nu føler jeg stress.

Hvis nu vi køber den der i Vanløse. Hvis jeg skal arbejde i Helsinge fortsat. Hvad nu, hvis jeg skal være i Gilleleje eller Græsted? Eller hvad hvis stoffer får job et helt forkert sted? Hvad hvis han får det, det helt rigtige? Hvad nu, hvis han ikke får noget job?

Hvis nu Klara hader at skifte børnehave? Hvis huset er noget lort? Hvis underboen viser sig at være psykotisk narkoman med aggressiv teenage datter med hang til dødsmetal kl 04 om morgnen og en stor larmende schæfer? Hvis himlen falder ned om ørerne på mig?

Hvis nu vi vil have et barn til en dag og vokser ud af den i Vanløse? Hvis nu vi ikke kan få flere børn? Hvad, hvis vi alligevel går fra hinanden? Hvis nu bilen bryder sammen og renten stiger?

Hvad hvis, jeg aldrig taber mig?

Hvis nu jeg kører galt og ingen henter Klara i vuggeren kl. 17? Hvad hvis, ingen kan komme til min 30 års fødselsdag? Hvis stoffer ikke består sin sidste eksamen og ikke bliver færdig nu? Hvad hvis alle hader mig? Og hvad nu, hvis jeg ikke kan få min ferie til at hænge sammen?

Hvad nu, hvis jeg ikke er så voksen som jeg skal være?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Kommentarer til Hvis og hvis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.