Hvis og hvis

…min popo var spids. Hvad den IKKE er, men altså – nu føler jeg stress.

Hvis nu vi køber den der i Vanløse. Hvis jeg skal arbejde i Helsinge fortsat. Hvad nu, hvis jeg skal være i Gilleleje eller Græsted? Eller hvad hvis stoffer får job et helt forkert sted? Hvad hvis han får det, det helt rigtige? Hvad nu, hvis han ikke får noget job?

Hvis nu Klara hader at skifte børnehave? Hvis huset er noget lort? Hvis underboen viser sig at være psykotisk narkoman med aggressiv teenage datter med hang til dødsmetal kl 04 om morgnen og en stor larmende schæfer? Hvis himlen falder ned om ørerne på mig?

Hvis nu vi vil have et barn til en dag og vokser ud af den i Vanløse? Hvis nu vi ikke kan få flere børn? Hvad, hvis vi alligevel går fra hinanden? Hvis nu bilen bryder sammen og renten stiger?

Hvad hvis, jeg aldrig taber mig?

Hvis nu jeg kører galt og ingen henter Klara i vuggeren kl. 17? Hvad hvis, ingen kan komme til min 30 års fødselsdag? Hvis stoffer ikke består sin sidste eksamen og ikke bliver færdig nu? Hvad hvis alle hader mig? Og hvad nu, hvis jeg ikke kan få min ferie til at hænge sammen?

Hvad nu, hvis jeg ikke er så voksen som jeg skal være?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Responses to Hvis og hvis

 1. Nina skriver:

  Hvad nu hvis du er så dejlig og fornuftig at det hele nok skal gå?

 2. Grith skriver:

  Det må vist være den tid på måneden, eller?;-) For så er det nemlig at verden begynder at falde sammen, man er et totalt fiasko-menneske og alt er noget lort….

 3. tine skriver:

  en ting er sikkert…renten stiger også næste år. Så går du med tanker om afdragsfrit lån, så bed endelig om ét med renteloft.

 4. M skriver:

  Ingen panik julie!!!
  Nye overvejelser:
  I kunne købe hus her:
  http://www.edc.dk/framedefault.asp?sidenavn=soeg/sag.asp&ppid=59620178&pKategori=1
  Og du kunne søge arbejde her:
  http://www.arrebib.dk/kontakt.htm
  Og Stoffer kunne søge arbejde her:
  http://www.kroggaarden.dk/grafiskdesign.html
  I vil få plads til ingen penge, prægtige omgivelser, bedsteforældrene kan lige sejle forbi og sige hej og jeg kunne besøge jer i smadder hver sommer!
  KH M

 5. Suzy Q skriver:

  Alle sammen meget spændende spørgsmål. Men vi får kun svar på dem, hvis I køber det dér i vanløse og flytter derud 🙂
  Sådan er livet bare SÅ irriterende!

 6. Annette skriver:

  Så er det vist tid til at sætte ind…
  Dag ud og dag ind hjælper du alle os med at se, at vores egne liv er helt almindelige – på den gode måde – så nu er det vist på tide at der er nogen der fortæller dig at din panik/usikkerhed/ARGH…. – du ved! – er helt ok og så såre banal at det næsten grænser til det klichè-agtige at nævne det!
  Panikken har er navn:
  MIDTLIVSKRISE!!!!!
  30 år er jo for langt de fleste en fantastisk alder. Men man kan ikke løbe fra den kendsgerning, at halvdelen af livet snart er gået og den medfølgende gøren-status er næsten uundgåelig.
  Så det er bare det du gør! Altså gør status over hvad du mangler, hvad du ønsker, hvad du ikke ønsker, hvad du er bange for osv.
  Og så klog og eftertænksom som jeg oplever dig være, skal du nok nå frem til en velovervejet konklusion – og nyde det liv du har og fortsætte din stræben efter de mål du sætter dig!
  Ja, enten alt det her bla bla bla eller også er det bare den tid på måneden!….
  Og det med at være ‘voksen’ -tjah; det er vist noget opreklameret fis. Tror i virkeligheden ikke der er nogen der føler sig rigtig voksne. Man venter og venter på at ‘voksen-følelsen’ skal komme og pludselig er det for pinligt at sige man ikke føler dig voksen så man lader som om man er det – sammen med alle de andre ‘voksne’ der heller ikke føler sig sådan!

 7. Lone skriver:

  Aiiiii, du hører Malk de Koijn. Det er nok de sjoveste fætre jeg nogensinde har mødt på Midtfyn, og een af de fedeste koncerter jeg har været til.
  Nogen af dine HVIS’er kan du godt pakke sammen og lade være med at bekymre dig om. Folk har krydset din fødselsdag ind i kalenderen for længe siden, og jeg HAR jo fortalt dig at alting bliver so much better efter de 30. Og i øvrigt – man er voksen når man har realkreditlån, og det har du jo haft i årevis, ikke?

 8. candyman skriver:

  Hvad er det med al den usikkerhed. Hvad nu hvis, hvad nu hvis …. Det er vel egentlig lidt spild af energi at bruge så meget brændstof på at bekymre sig om noget, der måske kan ske.
  For det skal sku nok gå, det er jeg sikker på.
  Alt det bedste 🙂

 9. Kirsten skriver:

  Tja.. godt spørgsmål.. det er jo ikke helt til at sige. Men det går nok alligevel alt sammen 🙂
  Knus

 10. Moster Mette skriver:

  Hej søster!
  Jeg elsker dig ihvertfald, og det skal nok gå det hele! Jeg synes bare at I skal købe den lejlighed og få nogle flere børn, og så kan I altid flytte med mig til Fyn når jeg også engang får nogle..altså børn…og vel egentlig også lejligheder..eller bare en…eller et af de der huse på Tåsinge i skovbrynet nede ved vandkanten lige før Troense!

 11. Julie skriver:

  Øv, hvor er I søde. Selvfølgelig går det. Regner med afklaring omkring Vanløse senest fredag. Og ja, jeg har ægløsning. Big surprise. Og velkommen til familien i kommentarfunktionen! Så har man set det med!

 12. Lone skriver:

  Jeg stemmer også for at I flytter til Fyn engang….

 13. Sanne skriver:

  Hmm sikken en masse spørgsmål – er det sjove ikke også lidt at få dem besvaret hen ad vejen eller skal det være lige nu?? Det gode ved beslutninger er at man altid kan mærke inde i maven om det er den rigtige man er ved at træffe – det er ikke mens. smerter det hele altså :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.