Mindreåriges magt

Nå, men det slog mig lige i morges, at her var da noget man kunne skrive et indlæg om. Lad mig starte med starten først.

Jeg har jo været i H og M med Klara. Det sker ofte, lad os bare være ærlige, men denne gang befandt vi os på øverste etage, fordi vi til en afveksling skulle finde noget til Moderen og ikke til Datteren. Lad os bare kalde en spade for en spade – jeg synes jeg ville have nogle nye billige… øehm… underbenklæder til hverdagsbrug. Men Klara var jo altså med, og derfor sidder jeg nu her foran min arbejds pc, iført lyseblå hipsters med et tryk der forestiller snehvide, de 7 små dværge og et utal af kaniner.

Altså, jeg kan godt se, hvor kaninerne kommer ind i billedet, jvf mit underliv (årj ja, pornoblog, eller hvad!!), og det er også første gang jeg har haft så mange (omend meget små) mandfolk samlet dernede på en gang, men snehvide??? KAN man overhovedet det, som godt 30 årig? Og hvor stor er Disney koncernens magt ikke lige blevet, når jeg sidder her og ser alvorlig ud, med den slags fjollerier underneden? For slet ikke at tale om de mindreårige forbrugeres magt. Seriøst, det er da et skråplan. Hvad skete der med sorte blonder? Hvornår kom Snehvide ind over der?

Og for nu at føje spot til skade, så kommer her et virkelig godt og hundrede procent sandfærdigt eksempel på, hvorfor jeg IKKE overdriver når jeg holder fast på, at min mave altså ER for stor:

Jeg ynder at sove som den gode Marilyn Monroe, kun iført Chanel nr. 5, og når jeg så bliver vækket, som regel temmelig ublidt, af Klara om morgenen, så synes hun, det er alletiders at starte dagen med, at hun åbner skuffen og udvælger mors underbenklæder for dagen. Og det er jo så moderne og pædagogisk korrekt at inddrage sine børn i dagligdagens gøremål, så fred være med det – det får hun lov til. Og den er god nok hver gang - hun går klart efter det mest farvestrålende. I morges blev det så Snehvide og de forsamlede gnomer og gnavere.

Og så insisterer hun på at hjælpe mig med at få dem på, først den ene fod og så den anden, og så op med dem. Så står hun sådan ca. i hovedhøjde med herlighederne, og så ser hun skeptisk på mig og udbryder; "mig løfter lige din mave op, så mig bedre kan se hele snehvides hovede!" – hvor efter hun tager sine to små hænder, placerer dem på min mave, sådan lige under navlen og skubber hele bildækket opad. Alletiders start på dagen. Mind mig lige om, hvorfor vi får de der børn?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til Mindreåriges magt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.