Hvorfor er hun tørstig?

For tiden hører vi så Marie Key Band i bilen, og jeg kan med det samme afsløre at Klaras favorit er "mormor-sangen", der handler om både en mormor og en fingerring – to af Klaras all times favorites! Den anden dag hørte vi så også den sang om kleptomanen, hvor omkvædet lyder "jeg taaar tii-ii-ing" – og der gik kun kort tid, før Klara sang med omme bag i. Og så spørger hun så; "hvorfor synger pigen at hun er tørstig, mor?" … "jeg 'r tøøør-stiii-ii-ig". Det synes jeg faktisk var meget sjovt, men når jeg nu skriver det, kan jeg godt se at man måske skal være moderen, for at mores helt så meget over det. What evs. Det der var mindre sjovt var, at så fik Klara en god ide og så var hun også tørstig og hun forstår ikke, hvorfor jeg aldrig har mælk med i bilen.

Hele søndagen flyttede vi for min søster som nu er flyttet ind i en ghetto. Men hun er optrænet i det, efter flere år i nordvest og hun taler den loakale dialekt flydende. Det' styrer for vildt mand, wolla!

Om aftenen så vi The Departed og det var en fantastisk god film! Min kæreste sad og smilede hele tiden, fordi den var så god. Han var nærmest lykkelig. Jeg var også tilfreds, især med den scene med ham der Leonardo og hende der psykologen og det der køkkenbord osv. Det er rart med en film, hvor der er lidt for både en selv og kæresten (vold til ham og hankypanky til mig). Og når man nu altid har haft et helt irrationelt blødt punkt for Tony Soprano, så er den film lige i øjet!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Hvorfor er hun tørstig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.