Ikke for de sarte sjæle

– eller for mænd, mødre, chefer, kolleger, sippede tanter eller andre der ikke synes, man skal dele.

Nu kommer det. Er I klar? Chef og pivede mænd jeg evt. kender i virkeligheden, tryk væk fra bloggen – nu.

Okay, så valgte I selv at læse det. Og jeg vælger at dele det.

Jeg har fået menstruation. Ikke så groundbreaking news, vil nogen mene. Jeg er kvinde, jeg er i høj grad i den fødedygtige alder – det kan egentlig ikke komme bag på nogen, at der er ting der sker i den afdeling.

Det vilde er, at det er første gang i 2 år. TO ÅR!

Agnes blev undfanget d. 24.5.07. Og d. 24.5.09. blev jeg atter funktions/produktionsdygtig. Er det ikke vildt? Ikke at jeg har savnet det, men det er da rart nok at vide, at tingene fungerer og at der ikke er noget, som er gået i stykker.

Og det er helt klart noget hormornelt noget. Noget dyrisk, noget naturligt, noget ur-kropsligt noget. Har jo trappet ud af natamning og selv om jeg godt ved, at det er meget individuelt fra kvinde til kvinde, hvor stor indflydelse amningen har på om man får mens eller ej, så tror jeg at det betyder meget for mig. Jeg stoppede natamning med Klara da hun var 10 mdr. og fik mens kort derefter. Og nu er Agnes stoppet, og så får jeg mens. Og det endnu vildere (ja, kan det blive meget vildere?? tænker I, åh nej, hvad kommer der nu? vi kan ikke klare mere!!) men det vildeste pis er, at jeg også har fået min lyst igen. Ja, den der lyst. Den der skal til, for overhovedet at lave de børn. Lyst ind – mens ind. Eller er det den anden vej? Mens ind – lyst ind? Hønen eller ægget, hvad kom først? Så nu vil jeg for alvor have en rapper! Det kan kun gå for langsomt.

Jeg tuder også hele tiden. Tudede i bilen på vej på arbejde, fordi jeg kom til at tænke på Klara, der har sådan en prøve-skole-dag med BH i dag. Hun bliver så stor, så smuk, så klog, så dygtig. Buhu. Og tudede ude i frokoststuen lige før, fordi jeg læste et interview med forfatteren til en ny bog om fødselsberetninger. E L S K E R fødselsberetninger. Det store, miraklet, voldsomheden.

Hormoner, venner, hormoner rules the world.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Ikke for de sarte sjæle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.