Indledende sveriges-øvelser

Så er det lige om lidt vi tager afsted, nemlig i morgen!
Er ikke i så godt et humør lige pt, da jeg hele formiddagen har kæmpet med klara. Hun er træt og pylret og ville ikke lege selv, men kun stå og hive i mig og skrige. Så er det jeg konkluderer, at hun nok er træt… men det synes hun så ikke. Så nu har jeg prøvet på altanen i en time, hvor hun bare satte sig op hele tiden og viklede sig ind i selen og smed dynen ud af kassen.
Hun gnider sig på øret og gnubber sin kind og peger på sin nye tand og siger auauaua a dét?" – så mon ikke hun både har ondt for tænder og pga det væske i ørerne? Godt vi skal til ørelæge på tirsdag.
Nå, men så tog jeg hende ind og gav en smule flydende panodil, hvis nu hun har så ondt over det hele, og så tænkte jeg, at jeg kunne amme hende i søvn. men nej. Hun slipper hele tiden brystet, kigger på mig og siger Miauuu, mens hun ser så fræk ud. Så stod vi op og nu tuller hun rundt og leger selv, og det er ok. Så længe hun ikke skriger eller pylrer, så må hun gerne være oppe.
Hun kommer hele tiden med sine små bøger om dyr, som jeg så "læser" op. Tror jeg vil hugge en god ide fra juli2003 siden og lave en bog selv, med billeder af familie og dyr og andre ting hun elsker. Købe sådan en pæn bog med tomme sider, og så lime billeder ind og dække dem med decoupagelak, så de ikke går af.

Nå – den famøse sveriges tur. Hele rytmikfraktionen tager afsted. Tænk, at jeg for godt 1½ år siden mødte de her tøser gennem netdoktor og nu skal vi på weekendtur sammen med vores børn. Men uden mænd 🙂 Vi skal hygge og lege i skoven og samle ufarlige svampe til svampesovs og lege ude selv om det regner. Og om aftenen, når ungerne sover, så skal vi drikke rødvin og gin og tonic og ordne verdenssituationen. Vi kører i morgen tidlig og kommer tilbage søndag og jeg skal NOK tage noter til dagbogen!

Åh hvor er klara irriterende.. hun vil bare aldrig sove. suk. skriver mere i morgen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.