rytmik opstart – Den Nye Generation

Onsdag var en super dag, eftersom jeg havde travlt på arbejde og ikke kedede mig, og fandt ALT hvad folk spurgte efter! Man tror det måske ikke, men det sker faktisk sjældent. Der er altid et eller andet som ikke er på sin plads eller som er i stykker, men onsdag fandt jeg alle folks obskure ønsker, selv dem der lød "jeg kan huske en bog fra min barndom om en der gitte – har i den?" og "vi leder efter et spil hvor der er noget med en ubåd i" – men jeg fandt det hele, og folk var glade og roste mig 🙂
I dag skal jeg så arbejde fra 9.30 til 14, hvorefter jeg ræser hjem på min grønne raleigh model bedstemor uden gear, – ja, jeg cykler stadig 🙂 Og så kl. 16.30 starter den nye rytmik sæson. Der har været mange tilmeldinger, så læreren måtte oprette to hold, så jeg glæder mig til at se om der er nogen søde mennesker (det er der jo nok :-)) og så kommer maya og iris jo også.

Og så TA DA DAAAAAAA – torsdag aften skal vi sørme lørme til fest! Vi skal til fødselsdag hos nogen af stoffers venner, og moster mette passer klara og jeg glææææder mig 🙂 Jeg skal have pænt tøj på og være frisk og lade som om jeg er bare lidt ung i det!
Og vi er også inviteret til en anden fest, i september, og der påtænker jeg at lade klara overnatte hos moster mette, så jeg også rent faktisk kan sove længe dagen efter! Er hun ikke også ved at være gammel nok til at sove ude, ved en som hun er så tryg ved? Det eneste er det med at hun gerne vil ammes tidlig morgen, men måske forstår hun godt at mor ikke er der, og så sover hun måske bare videre uden alt for meget brok?

Og ellers kan jeg nævne, at ammehjernen stadig trives i bedste velgående, og at jeg pt har fået mig viklet ind i vist nok to dobbeltbookninger, som jeg ikke helt ved, hvordan jeg kommer ud af igen, for jeg vil gerne det hele og vil helst ikke skuffe nogen, men jeg må jo prøve med ærlighed og håbe de bare vil grine af mig…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.