Intet nyt er godt nyt?

Nok ikke, når man venter på sådan en job-opringning. Har ikke hørt noget endnu, men de skal jo også lige være færdige med at snakke med de sidste, som de skulle have samtaler med her i formiddag.

Siger hele tiden til mig selv, at jeg ikke får et af dem. Hvorfor skulle jeg dog det? Det ville da være mærkeligt, hvis de ikke lige kan finde en med mere erfaring eller flere sprudlende ideer?

I det mindste kommer der Clueless i tv i aften, og så kan jeg da trøste mig med, at der findes folk som har mindre styr på det end mig. Men jeg ved ikke om det gælder når Cher (hovedpersonen) er rig? Er det ikke ligemeget om man er clueless, så? Hvis man kan betale sig fra det?

Har lavet lidt løs hovedregning på tingene (ikke min stærke side, indrømmet) og egentlig er jeg i tvivl om det overhovedet kan betale sig for mig at få fuld tid. Som det er nu, løber tingene jo rundt. Hvis jeg tjener mere, skal jeg pludselig betale fuld inst. plads og omkring 600 kr/md for periodekort til pendleri. Og det vil sådan ca. æde den ekstra løn der er tilbage efter pension og skat og alt det der de trækker fra. Åh, hvorfor skal livet være sådan en vanskelig branche?

Ps. evt. single, meget rig mand, ring lige!! Nu er det sidste gang jeg siger det!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.