Ting jeg hader #1

Hadeting nr. 1: Ting, der ikke virker.

Noget der virkelig kan få propperne til at springe her på 4. salen, er hvis ting ikke virker som de skal. Hvis du f.eks. er en fjernbetjening, så er du designet til at fjernbetjene televisionsapperater. Og det er så det du skal gøre! Du skal ikke tænke over det, du skal ikke have en selvstændig mening eller dagsorden, du skal ikke veje for og imod – du skal bare fjern. betjene. NU. Du er en ting, for fanden. Du er designet til at gøre det du nu skal, og der skal ikke forekomme nogen nølen. Du har ingen følelser, du er ikke på nogen måde berettiget til psykologbistand eller traume-terapi. Du skal bare virke. Hvis du f.eks. er en skabslåge, så er du designet til at lukke. Og åbne når jeg vil have det, og lukke igen, når jeg vil det. Du skal ikke springe op, du skal ikke stå på klem, du skal ikke springe tilbage i hovedet på mig, når jeg sparker til dig. Du skal bare forholde dig i ro, og VÆRE! Jeg har meget kort lunte overfor alle de her ting, som tror de skal sætte en alternativ dagsorden. Knager der ikke vil holde de frakker som bliver hængt på dem. Servietter der vælger at blæse ned fra borde. Støvsuger-rør, der ikke mener de bare skal stå lige op og ned inde i skabet. Jeg ved ikke, om det er alle de der Disney tegneserier de senere år, som har forledt tingene hjemme ved mig, til at tro at de har nogen form for ret til deres eget liv?? De er pisse provokerende! Det næste bliver vel, at de danner Tingenes Fagforening og stemmer mig ud af mit eget hjem, så de kan vælte rundt som det passer dem og være ufunktionsdygtige?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Ting jeg hader #1

 1. Berrithe skriver:

  *LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL* Sorry men jeg har grint min r*v i laser.

 2. Nilleper skriver:

  Kære Søde Julie.
  Vigtig pointe. Håber alle dine ting lytter med STORE ører. (Selvom det nok kun er thekanden, der er med på den.. men hvis den så kunne lade være med at spilde)
  Har du hørt noget fra Farum og de andre steder?? Vildt nysgerrig.
  Skal selv til samtale på torsdag – og jeg HÅÅÅÅÅÅBER sådan at jeg får det – vel og mærket til den rigtige løn – for det er kun et 25 timers job.
  Knus
  Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.