Jeg, en vinder?


Ja, jeg har vundet.
Jeg har for første gang i hele mit liv vundet en konkurrence. På www.gaffa.dk har jeg vundet en jakke og den nye cd med DIDO. Det er helt utroligt.

Noget andet der er helt utroligt er, at jeg ikke har sovet (stort set) i 4 nætter nu. HVER nat vågner Klara og vi kæmper for at få hende til at sove videre, og det lykkes os en 3-4 gange, men hun vågner hver gang igen efter 5-10 min. og så ender det med at hun er frisk og vil op, og jeg sidder og tuder og hader mit liv, og hendes far traver op og ned ad gulvet med hende. Man skulle tro hun kun var 2-3 mdr. med det nattemønster, men hun sov faktisk bedre dengang. Så jeg har måske fået 3-4 timer i nat, af to omgange. Lidt før og lidt efter.
På torsdag skal vi til kiropraktor med hende, så får vi da i det mindste udelukket om der er noget der sidder og trykker hende. Det er jo ikke til at holde ud at tænke på, egentlig, hvis hun har haft ondt i al den her tid og jeg så bare går og tror det er fordi hun bare er umulig.
På det område er jeg sq ikke særlig vinderagtigt. Jeg ville ønske jeg kunne skrive at de gode dage opvejer de hårde, men jeg kan ikke huske hvornår vi sidst havde en god dag. Det var vel engang i januar?

Tak for de gode kommentarer i går 🙂 Dejligt at se, at folk ikke tog det ilde op. Jeg er jo heldigvis ikke selv perfekt, men det var sjovt at læse hvilke andre ting folk ofte bider mærke i. Den dér med ligger/lægger den er også svær!

I aften tager stoffer og jeg til fest. Selv om Klara kun vil sove med bryst, så gør vi det, for jeg trænger simpelthen sådan til at komme ud og se nogen andre mennesker (der ikke skriger mig op i hovedet, bider mig i brystvorterne og river i mit hår… eller – det håber jeg da ikke de vil gøre 🙂 – det er vel ikke DEN slags fest :-))
Klara sover normalt fra 17 til 18 og så kommer min søster og passer hende. Så vi er til festen kl 18.30 og så kan vi jo altid tage hjem kl 22, f.eks., hvis den lille primadonna ikke vil sove. Hun er blevet ret god til at spise sin risgrød og også banan, så hendes moster kan godt fodre hende af.
Men hvad skal jeg dog tage på? Det skal jo være noget, der ikke får mig til at ligne en halvfed, dødtræt, grå og udmattet MOAR med ammehjerne og avokadopletter overalt… en camoflagedragt af en art? En sæk over hovedet?
kh Julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.