Jeg er sur

Ja, så er man nede igen. Fik i går et brev fra Forældrebetalingen, og de mener sørme vi tjener en masse penge herhjemme, så vi skal betale 1300 kr/md for at have klara i vuggestue. PÅ SU og dagpenge???
Ja, men efter at have regnet det hele igennem 2 gange i går, først med Nina og siden med Dorthe/bimse2002, så kan jeg se, hvor problemet ligger.
Problemet er simpelthen det, at jeg har tilladt mig GERNE at ville arbejde. Fordi jeg har sagt ja tak, til et job på 11 timer om ugen – fordi det er en fod indenfor, fordi jeg håber på/får lovet flere timer – så kommer min BRUTTOløn lige det tak højere op, end hvis jeg bare var på dagpenge. Og derfor falder tilskuddet.
Se – var jeg nu bare på dagpenge, så skulle vi betale 325 kr/md. Men pga af de sølle 11 timer – som jo altså IKKE giver os ret meget mere NETTO – så kommer vi op på 1300/md.
Så man kan reelt sige, at jeg kommer til at betale 1000 kr/md for at gå på arbejde??
Jeg har reelt ikke råd til at have mit job??
Det er da for langt ude?? Og jeg ved overhovedet ikke, hvor vi skal finde 1300 kr henne i det månedlige budget, men det er vel noget med at holde op med at købe frisk frugt og grønt, aldrig mere gå på cafe eller i biffen og opsige abonnementet på mit elskede Woman blad? Og mit Plan-barn i Indien?
I hvert fald vil jeg få et møde med min bankrådgiver (eller sanne?? :-)) og få lagt mit budget om og få dem til at se på det.
Ellers må vi jo flytte til langeland, og leve af at være arbejdsløse, i et billigt hus i Kinderballe (ja, det er der en by som hedder) og have en masse hunde?
Jeg hader virkelig sådan noget her. Ved godt alle siger jeg ikke skal lade mig gå på af det og ikke skal gøre det værre end det er – men jeg føler mig så fundamentalt utryg, når tingene ikke hænger sammen. Det var jo også meningen der skulle være råd til en forsikring til klara nu, men nej -hun må vente med at komme til skade.
Må evt. græde lidt foran min chef i dag, så de får sat gang i de der ekstra timer, som de snakker om hele tiden…
Ja – løsningen må være at snakke med mit arbejde. Få flere timer NU, eller også må de sige hvornår der kommer flere, så jeg bedre kan søge et andet deltidsjob ved siden af NU. Overvejer at blive salgsassistent i Magasin. De har deltidsjobs OG man får procenter 🙂 Gider bare ikke mere weekend og aftenarbejde… Har rigeligt af det!
Eller også ER prostitution den sidste udvej? Men er det ikke også mest weekend og aften arbejde? 🙂

Men tænk, alligevel, at det skulle komme dertil, hvor det ikke kan betale sig for mig at arbejde? Jeg troede kun det var sådan noget man hørte om i tv-avisen…
Måske vi skulle gøre som man også hører om i tv-avisen, og så skulle stoffer "flytte ud" så jeg fik friplads og flere børnepenge, som enlig forsørger? Men nu er socialt bedrag bare ikke lige mig – igen – jeg har ikke nerver til det. Måske vi skulle gifte os, så jeg kunne udnytte den del af hans fradrag, han ikke selv bruger og få lidt mere udbetalt efter skat?
Måske vi skulle flytte til en sydhavs ø og leve af at skrive turisternes postkort for dem?
Måske jeg skulle ligge mig ind under dynen og ikke komme ud igen. før stoffer er færdig med studiet og har fået et godt job? Men det får jeg nok ikke flere timer på arbejde af selv…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.