Jeg har fået arbejde!!

Og så lige på min sidste barselsdag!

Jeg havde jo søgt en stilling som børnebibliotekar, men jeg hørte ikke noget og som tiden gik, kunne jeg nok regne ud, at jeg ikke skulle til samtale. Men så ringede lederen af børne afd. i torsdags og sagde, at hun godt vidste det lød lidt sært, og om jeg havde fået mit afslag med posten?? Det havde jeg så ikke, men så sagde hun, at de også havde noget arbejde til mig alligevel! Hun havde fundet nogen ekstra vikartimer, som de gerne ville have mig til, og så aftalte vi at jeg skulle komme mandag og så kunne vi snakke om det hele.

Hen over weekenden lykkedes det mig så, at overbevise mig selv om, at jeg nok havde misforstået hende, for det kunne da ikke passe, at jeg bare havde fået de timer, uden at skulle til samtale eller noget – hun aner jo ikke, hvem jeg er.

Men så var jeg derhenne kl 13 mandag, og hun var lige så sød som i telefonen. Hun sagde ikke noget om, hvorfor jeg ikke kom til samtale på det job jeg havde søgt, men hun sagde, at hun havde haft mig i baghovedet hele tiden, både pga vores samtale før jeg sendte min ansøgning, men også pga min ansøgning. Så da hun fandt de ekstra timer, så tænkte hun straks på mig, og så havde hun faktisk besluttet sig!! Hun var sådan helt – hvis jeg havde lyst, og hvis jeg ville have dem-agtig!!
Hun synes, vi havde sådan en god kemi i telefonen, og hun ville gerne have en der virkelig brændte for børnebiblioteket, og så havde hun snakket med lederen af det der Spørg Olivia, som jeg engang var med i. Hun arbejder nemlig samme sted, og hun kunne sagtens huske mig! Og hun havde sagt, "GØR det – bare gør det!! Hende skal du have!!"
Hvor sejt er det – jeg er nærmest blevet headhuntet 🙂 Så det kan godt betale sig med faglige netværk!

Det er det mest perfekte sted. Jeg har altid gerne villet arbejde der, fordi de er så innovative, har flere penge og mere mod. Lederen er så sød og enormt fleksibel. Jeg kan selv bestemme hvornår mine timer skal ligge og de vil respektere al planlagt ferie. Jeg får 30 t/ugen i juli og så kun 11 t/ugen fra 1.8., men med suppl. dagpenge, så jeg kommer op på fuld løn.
Og som hun sagde, hun kunne jo ikke love noget, men det ville være meget mærkeligt hvis der ikke hen ad vejen kom flere timer. Og det gør der sikkert – det gør der altid inden for det offentlige. Og det er jo perfekt for mig, med fuld løn, 11 timers arbejde og en masse tid til Klara og min lille familie (og mine hjemmegående veninder – bare rolig – vi kan stadig gå på cafe!!)
Nu er der aftensmad – skriver mere senere.
kh julie

ps- ja. selvfølgelig – ikke fuld løn – fuld dagpengesats. Det var det jeg mente 🙂 Har været på dagpenge så længe nu, at det jo er fuld løn for mig :-))

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.