Sidste dag på barsel!!!

Det gik lige op for mig, da jeg sad og funderede over en overskrift… Jeg er på barsel til den 28.6. og det er jo i morgen!! Du godeste, hvor er den sidste tid gået stærkt!
Så skal jeg vel til at melde mig ledig på AF og fagforening og a-kasse og social center og hele det cirkus… Det må jeg gøre i morgen formiddag. Jeg har også en aftale kl 13., men det vil jeg ikke skrive om før jeg ved, hvordan det gik 🙂 Umiddelbart er det nemlig for godt til at være sandt.

Lørdag mødtes vi med dem fra juni 2003 siden, på salo's cafe, på amager. Det var rigtig hyggeligt. Klara kom ikke med (heldigvis/desværre), for vi skulle mødes kl 10 og hun sov fra kvart i 10 og så 3½ time frem. Stoffer havde ellers lovet at komme med hende, når hun vågnede, da vi bor 5 min. fra cafeen, men jeg sms'ede og bad ham lade være, når hun alligevel sov så længe. Der var også børn nok til stede – jeg bliver stadig stresset af dem, når de er i flok, så jeg skal i hvert fald aldrig arbejde i en vuggestue 🙂
Men det er en god cafe, og vi hyggede os meget og fik drukket en masse milkshakes.

Apopos vuggestuer, så har jeg set på nettet at vi nu står nr. 5 til den ene og 8 til den anden, af de to vi er skrevet op til. Jeg vil helst ind der, hvor vi står nr. 8, for dér går Erik og Sylvester fra mg, og så flytter de i helt nye bygninger, med helt ny legeplads, og tæt på vandet, pr. 1.11. Så lad os krydse fingre for den, selv om den anden ligger lige ved siden af, hvor vi bor. Men det er så gammelt og slidt og med kun en lille beton-legeplads. Så hellere cykle de 5 min. ekstra.

Det går godt med Klara. Hun sover fint og spiser sådan nogenlunde. Det går lidt op og ned. Da vi var hjemme hos mine forældre og fik lækker aftensmad og var så mange som sad og spiste, da ÅD hun helt vildt til aften, men spiste stort set ingen frokost. Nu er det gået lidt ned igen – som om hun spiser sig fuld i nogen dage, og så holder hun lige en lille pause nogen dage. Måske fungerer hun som en krokodille og spiser sig kun stopmæt et par gange om året???
Hun er blevet så god til at gå og trisser rundt over det hele, hele tiden. Hun er heldigvis ikke slem til at pille i alting, så mine bøger står stadig på reolerne. Hun har dog opdaget skuffer, men gider egentlig kun en speciel skuffe, og den har vi så fyldt med små ting hun gerne må tage.
Hun snakker meget og fortæller små røverhistorier når hun ligger og skal sove – det lyder så sødt, så jeg kan ikke blive sur over at hun ikke vil sove, men står bare og lytter og smiler og tager så kampen lidt senere. Hun skal stadig overtales til at falde i søvn, men når hun så sover er det som regel igennem til kl 5, hvor hun bliver ammet og så sover videre nogen timer.

Invitationerne er sendt ud til hendes 1 års fødselsdag, men så håber jeg bare at vejret snart retter sig, for ellers må vi aflyse det.

Og så skal vi se danmark-tjekkiet i aften. Uha, det er spændende 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.