Jeg KEDER mig

Jeg keder mig, keder mig, keder mig.

Har ellers haft weekend med masser af potentiale, men det blev ikke helt godt. Og resten kan jeg ikke skrive uden at være illoyal online, og det må man jo ikke, så nu er det bare sådan en halvkvædet vise af utilfredshed, rastløshed og lidt blandet godt fra posen.

I morgen tager hele den lille familie nord på. Jeg skal skrive under på min nye kontrakt, og hilse på de kommende kolleger. Jeg håber også, at høre lidt om, hvad de egentlig forventer af mig og hvilke konkrete opgaver jeg får.

Bagefter skal vi se på to lejligheder. En i Helsinge, som er perfekt i størrelse, indretning, pris og tilbehør, men som ligger helt forkert. Gider ikke bo i Helsinge og være så afhængig af offentlig transport, som ikke er helt optimal. Bagefter skal vi se på en i Helsingør. Den ligger perfekt og er så smuk, men lidt for lille og lidt for dyr. Men altså – kæmpe køkken-alrum med vaskemaskine, opvaskemaskine og brændeovn. Stor privat have, midt i byen. Men lille. Og dyr. Og smuk. Aaaarrggg. Nemmere valg, tak. På alle hylder.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Jeg KEDER mig

 1. kriss skriver:

  God tur!
  og held og lykke med lejlighedskiggeriet. Ville nok enten tage den i Helsingør – eller lede lidt mere……
  knus

 2. Lone skriver:

  Jeg er nok den eneste der synes det ER for dyrt… men indrømmet, det ser lækkert ud.
  Mvh
  Lone – der havde en weekend med lidt af samme antiklimaks, bortset fra det fantastiske mdg.møde i Kbh.

 3. Maria Brandt skriver:

  Hvis du keder dig, så tag lige og kig på min weblog, hvor du indgår i et indlæg.
  Håber det kan muntre dig op 🙂

 4. Nina skriver:

  Weeee – Helsingør!!! Det lyder da alt, alt, alt for cool how vi skal være naboer igen (jow-jow der er jo kun 10 km – det er da naboskab herude på landet ;)). Helsingør et skøn – klart min yndligsby heroppeaf.

 5. Suzy Q skriver:

  æh…hvs du har fundet sådan noget i Helsingør, så skulle du NOK lige slå til! Toget går direkte til Kbh, det er en fed by og du er en funky tøs 🙂

 6. Bodil skriver:

  Det lyder ikke så svært at vælge.. Helsingør – det er en skøn by – og lejligheden lyder som en drøm. Bortset fra det med prisen altså. Helsinge – bondeby – der bliver du træt af at bo (undskyld evt. lokale Helsingeboere).

 7. Pernille skriver:

  .. ih altså.. Det lugter jo langt væk af snarlig muligheder for familieforøgelser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.