Jeg KEDER mig

Jeg keder mig, keder mig, keder mig.

Har ellers haft weekend med masser af potentiale, men det blev ikke helt godt. Og resten kan jeg ikke skrive uden at være illoyal online, og det må man jo ikke, så nu er det bare sådan en halvkvædet vise af utilfredshed, rastløshed og lidt blandet godt fra posen.

I morgen tager hele den lille familie nord på. Jeg skal skrive under på min nye kontrakt, og hilse på de kommende kolleger. Jeg håber også, at høre lidt om, hvad de egentlig forventer af mig og hvilke konkrete opgaver jeg får.

Bagefter skal vi se på to lejligheder. En i Helsinge, som er perfekt i størrelse, indretning, pris og tilbehør, men som ligger helt forkert. Gider ikke bo i Helsinge og være så afhængig af offentlig transport, som ikke er helt optimal. Bagefter skal vi se på en i Helsingør. Den ligger perfekt og er så smuk, men lidt for lille og lidt for dyr. Men altså – kæmpe køkken-alrum med vaskemaskine, opvaskemaskine og brændeovn. Stor privat have, midt i byen. Men lille. Og dyr. Og smuk. Aaaarrggg. Nemmere valg, tak. På alle hylder.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Jeg KEDER mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.