Forårs blues

Nå, lidt stille fra min front i et par dage. Der sker ikke så meget og jeg tænker ikke så meget – har været meget træt. Tror muligvis det er den der helt traditionelle forårs-blues, som jeg ofte får. Andre lider måske af vinterdepressioner, men spørger I mig, så synes jeg det tidlige forår er meget værre. Man kan ikke bruge det til en skid jo. Det er stadig alt for koldt, der falder stadig sne, og nogle dage blæser det så koldt, at jeg seriøst overvejer at vende om, når jeg strider mod vinden ned af Øresundsvej, for at hente Klara. Og samtidig længes man bare så meget. Bliver så utålmodig.

Og så bringer foråret tit alle tankerne om ens egen utilstrækkelighed med sig. Jeg er på ingen måde i nærheden af noget man kan kalde bikini klar. På INGEN måde. Hvert eneste forår håber jeg på, at den nye bademode vil minde mest om noget burkha agtigt noget, i bamhjertige dimensioner. Pludselig skal jeg til at finde penge i budgettet til en benvoks og en fodbehandling, før disse ellers så forsømte dele af mig skal vises frem i al offentlighed.

Nå, men så er det heller ikke værre. Jeg er bare utålmodig. Til gengæld er jeg ikke så fattig mere. Var hos ejendomsmægler i går, som havde vurderet lejligheden med henblik på salg i den nærmeste fremtid. Så så man lige mig blive millionær bare af at bo det samme sted i 8 år. Hvis vi sælger til sommer, så tror jeg nok der bliver råd til en ordentlig 30 års fødselsdag. Og er det ikke i næste md der går børnepenge ind? Så kan jeg få vokset og klargjort hele corpus til den tid. Tror måske, jeg vil lave sådan en afkrydsnings kalender, hvor jeg tæller ned til Den Første Dag Man Kan Gå I Sandaler. Elsker den dag.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Responses to Forårs blues

 1. kriss skriver:

  Sig mig Jules – hvornår er det der nye job…..vi glæder os sådan til at høre om det!!!
  Og GLEM det med sandalerne, i går gør jeg det bare ikke før det er varmt nok. Men på den anden side kunne jeg herre godt tænke mig sådan en fodbehandling. Må alt andet lige være bedre end når akudamen knuser mine stakkels knogler i mine lige så stakkels tæer.
  knus

 2. Sanne skriver:

  Den første dag i sandaler??? Er det ikke i august? Det her er overhoved ikke tidligt forår – det er meget sen vintet eller istid eller noget i den stil og det er ikke bare deprimerende, det er nedslåede og ligenøjagtig det der gør mig borderline utilregnelig og vred og bitter på verden. Det er så tarveligt at der ikke stikker en lille blomst op her og der og det er så uigennemskueligt ondt af årstiden at være så utilregneligt. Det er et nederdrægtigt komplot er det! Brrrrrr

 3. Farmer skriver:

  Åh, Julie. Hvis I piger blot ville acceptere at vi holder af jer som I er, og ikke som et eller andet tåbeligt madammeblad ønsker, at i skal se ud.
  “Nå, hr. Jensen; hvorfor vil De så skilles.”
  “Jo, det er fordi jeg har opdaget at min kone har hår på benene.”
  eller
  “Det er fordi min kone, efter 3 barnefødsler, ikke længere har bryster, der stritter lige ud i vorherres blå luft.”
  Nej vel? Sådan er det jo heldigvis ikke.
  Nyd at vi nyder jer som I er!

 4. Julie skriver:

  Ja, farmer, det er altsammen meget godt. Men hvis nu JEG ikke nyder mig, som jeg er, så er det straks sværere. Men bare rolig – jeg har bestilt tid på http://www.smuk.dk 🙂

 5. Lone skriver:

  Jeg spørger bare – hvor bliver den der drivhuseffekt af? HVA’???
  Næh – mht smuksomvorherreharskabtmig, så er vi nogen der bliver nødt til at hjælpe ham lidt. For vores egen skyld, ikke for mændenes, for det er jo sandt nok, de elsker os alligevel…ikke?? Netop i dag er der fannerme længe til forår – her er koldt som i en brøndgravers r..

 6. Karen skriver:

  Det er faktisk i marts måned flest mennesker har depressioner. Forårs depression er mere udbredt end vinterderpression 🙂

 7. Karen skriver:

  Nåh ja… og Lone det er meningen at vintrene skal blive koldere, fordi golfstrømmen bliver svagere (pga drivhuseffekt)… det er der i hvert fald nogen der mener 🙂

 8. tine skriver:

  jamen nu kan vi da kun se fremad…tænk på vi har overstået mange af de mørke måneder. Og det er da længere lyst om aftenen, hvilket jo er et godt tegn. Men jeg forstår dig godt Julie, jeg får det også sådan, men det er nu mere når jeg mangler penge.

 9. Lone skriver:

  Hmmm, syns ellers jeg havde hørt noget om global opvarmning. I så fald er det i hvert fald ikke HER 😉

 10. marianne skriver:

  Farmer – desværre er kvinder så viseligt indrettet, at de ikke gør sig lækre for mændene, men derimod for deres egen skyld og ikke mindst for at medsøstrene ikke skal mobbe dem fuldstændig….Elevatorblikket fra en anden kvinde er 1000 gange værre end elevatorblikket fra en man…..Suk…..

 11. Farmer skriver:

  Jamen Julie og Marianne, så er det nok som jeg et andet sted skrev (det var vist i en kommentar hos Madame), at det er ønsket om en god placering i hundyrflokken, som er afgørende for kvindens jagt på skønhedsidealet.
  Vi mænd holder os i baggrunden og er klar med en hjælpende hånd, eller hvad situationen nu kræver.
  Det kører jo egentligt også meget fint på den måde.

 12. Irene skriver:

  Hunddyrflokken! HA HA HA! YES Farmer, du er bare dejlig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.