JubilæumsRyk

De sidste ti år har Klara og jeg opbygget en tradition. Hvert år, den første weekend i juni, tager vi i sommerhus med vores rytmikmødregruppe.
Jeg mødte dem via Netdoktors terminsgruppe for folk der skulle føde i juni 2003. Et af børnene blev født i juni. De andre kom i april, maj og juli…

Vi gik til rytmik sammen i 2-3 år. Derefter har der været julefrokoster, weekend møder og så den årlige sommerhustur. Da de blev omkring 7-8 år kom der også en årlig Tivoli tur og en overnatning med film.

Nå. Men hvert år i den her weekend fejrer vi deres fødselsdage samlet. Og så sent som sidste år, den 9. fødselsdag, ønskede de sig stadig legetøj. Topmodel malebøger og LEGO friends.

I år er alting anderledes. I år ønsker de sig ørestikker og gavekort til H&M.

Hvornår kommer det år, hvor de skal tvinges med? Så længe de nyder hinandens selskab sker det forhåbentlig aldrig. Og jeg glæder mig også til mødrene og astien. Og afslapningen. Det er ikke specielt anstrængende at være i et sommerhus lige ned til stranden, med fire store, fornuftige, glade piger.

20130531-175335.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to JubilæumsRyk

 1. Åh det lyder wunderschön. Skal selv …men først næste weekend og ikke fire, men to store piger (også H&M-gavekortstypen), og nu siger de til os voksne: gå i bare en snakketur, vi kan godt (betyder VIL) være alene lidt.

 2. Glemte et ‘med’ i min smøre. Håber du selv vil indsætte.

 3. Kirsten skriver:

  Utroligt som tiden går.. Det er måske ikke lige det, man skal sige, din snart-40-år-krise taget i betragtning. Personligt synes jeg, det er fantastisk at følge, at børnene udvikler sig til store, fornuftige, sjove og kloge unger. (Det hormonbesværlige nyder jeg ikke så meget, selvom det også kan være lidt sjovt at være vidne til….)

  Samtidigt kan jeg også godt nyde, at jeg selv får nemmere ved at omgås mig selv (er ikke selv helt så hormonbesværlig mere..).

  Men ja, så samtidig igen kan jeg godt gå i panik over, at den yngste nu er 10 år… Og uden vi fik nået alt det, vi planlagde, vi skulle få ud af livet imens børnene var små.. backpack’e, bo i udlandet, nærvær og lære dem gode bordmanerer… Damit.

  Undskyld, Julie. Gik lige i selvsving. Håber I har en dejlig tur ved vandet – og tillykke med jubilæet og at I stadig har hinanden!

  • thejulesrules skriver:

   Fuck! Gode bordmanerer!! Jeg vidste jeg havde glemt noget! 🙂 tak Kirsten. Så har du og jeg jo også 10 års jubilæum 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.