Juhuuu – årgang 0!

Aii, ved I hvor tæt jeg var på at overse det? Jeg VIDSTE ikke det allerede kom i aften, men det GØR det! Min yndlings dokumentar serie EVER! Jeg elsker de mennesker, selv de sære af dem. Og især småpigerne.

Jeg har set det hvert eneste år, lige fra starten af, og jeg tuder ALTID næsten hele programmet igennem! Da de blev gravide og da de blev født, og da de var små og nuttede og besværlige. Og da de lærte at gå tudede jeg, og da de fik egne værelser og mindre søskende og flyttede og blev skilsmissebørn og lærte at tale og løbe og synge og startede i børnehave. Hell, når de handler i føtex tuder jeg! ALT ved de børn er rørende, også selv om jeg ikke er hormonal pt. Nu fik jeg faktisk en klump i halsen bare af at skrive om det! 
Nok meget godt stoffer skal i biffen med en ven i aften. Så kan jeg rigtig tude igennem uden hans fniseri og skæve sideblikke. Det er sådan en sport han har udviklet når vi ser tv. At holde øje med mig ud af øjenkrogen… – tuder hun mon nu? Eller NU? NU? Nogen gange stirrer jeg tilbage og snerrer ad ham HVAD???? Så trækker han i land. Men kun i kort tid. Og han vinder hver gang, for jeg kan næsten altid tude over et eller andet i tv.
Første år de sendte årgang 0 – det må jo så være i år 2000 – ville jeg så gerne selv være gravid, men det ville min daværende kæreste ikke. DA tudede jeg virkelig meget. Andet år, 2001, tudede jeg rigtig meget igen, for da ville jeg endnu mere være gravid og jeg var helt sikker på at det blev jeg aldrig, for da troede jeg nemlig at jeg slet ikke KUNNE! Men så, år 2002, havde jeg pludselig en ny kæreste og VAR rent faktisk gravid i 4. md. ca. og selv om jeg havde døgnkvalme, så tudede jeg helt vildt meget til programmet – nu af lykke mere end af misundelse. Og i år 2003 tudede jeg, fordi jeg da var med i den eksklusive klub, og bare VIDSTE hvordan de havde det, og hvad de talte om, for Klara så det sammen med mig og var 6 mdr. gammel. Og i de efterfølgende år tudede jeg bare på den helt almindelige måde. Og hvert år når de er færdige med at sende programmerne, så savner jeg dem allesammen, som var det gamle venner.
Nogen jeg kender mener man skal vælge en favoritfamilie, og mange af dem jeg kender kan bedst lide dem der med købmandsbutikken et sted i jylland, måske fordi mange af mine venner med børn bedst kan identificere sig med dem? Men jeg kan bedst lide dem i Valby, hende med de store øjne og den søde mand (som stoffer engang har arbejdet sammen med) og de to piger og lillebror. Det er dem, som minder mest om mig og mit liv. Jeg kan nu heller ikke stå for dem i slagelse eller korsør eller hvor de nu bor – de to piger er så kære og smukke. Selv om deres far er et fjols, efter min mening. Den der præstefamilie er ok, men jeg forstår simpelthen ikke deres prioriteringer. En ting er at være glad for sit arbejde og have nogen ambitioner. Noget andet er at lade det fylde det hele og komme før familien. Det er fint for nogen, men jeg ville ikke kunne leve sådan.
Nå, glæder vi os? Det er kl. 20 på tv2. Vi kan se det sammen? Og så mødes vi her bagefter og tuder, ok? Fino!
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

25 Responses to Juhuuu – årgang 0!

 1. Anette skriver:

  Jeg har det præcis på samme måde med årgang 0 som dig – og når det slutter er jeg ved at skrige, for så er der et helt år til jeg skal se familierne igen.
  Jeg ved ikke om jeg har en favoritfamilie, men præsefamilien er godt nok spøjse 🙂

 2. kriss skriver:

  kl 20 er jo lige midt i den bedste puttetid – måske han skulle lidt tidligere i seng i aften, så jeg kan se det om ikke før første gang, så for 2 eller noget

 3. Marie skriver:

  Det er sandt det de siger, dem du kender, man SKAL have en yndlingsfamilie (står i loven).
  Min yndlingsfamilie, spørger du?
  Klart dem i Korsør, fordi de er smukkest.
  Men alligevel mest dem i Valby, fordi jeg elsker at blive sindssyg over moderens mimik.
  Men kan også godt lide præste/apoteker-familien, fordi de er skøre, Racheeeel, Raaaaachel. Åååh, købmandsfamilien…moderen er bare så rar.
  Elsker dem allesammen, faktisk.

 4. Singleton skriver:

  Jeg har lige på arbejdet i dag sagt, at INGEN skal ringe til mig mellem 20 og 21, for der ser jeg mit yndlingsprogram EVER!!!
  Jeg har også set det hvert år, og har også tudet, men ikke fordi jeg ville have børn, eller kunne forholde mig til nogen af deres problemer – men bare fordi de er så søde. Lige undtagen hende den kønne i Valby. Hun er en lille diktator, det er hvad hun er:
  ‘Nogen gange bliver jeg bare så sur, fordi jeg skal rydde op på mit værelse’. Hold kæft og ryd op på dit værelse, din lille forkælede møgtøs. Eller noget.
  Eller også er jeg bare vildt jaloux, over hun allerede er så skide smuk, og hendes mor er smuk og hendes far er lækker lækker lækker. Og de bare er lidt for perfekte, så jeg tror han går i seng med andre damer. Eller noget. Eller at de slet ikke eksisterer. Jeg bor i Valby ikk? Og jeg har altså ALDRIG set dem….. Tænk lidt over det!

 5. Janni skriver:

  Aii, jeg ved næsten ikke om jeg tør sige det, hmm…men du hører det jo nok et sted før eller siden, og om ikke andet så må du sætte ekstra ekstra pris på din yndlingsfamilie de næste 3 afsnit, for næste år er de ikke med mere.
  De har meldt sig ud af programmet:(
  – Det er sgu da ihvertfald til at tude over!

 6. Julie skriver:

  JANNI! HVORFOR?? Ai, okay, måske kan jeg tænke mig til hvorfor – jeg ville jo selv slet ikke have meldt mig til sådan et program til at starte med. Og på et tidspunkt stopper det nok med det sjove, og så bliver det bare pinligt eller noget, og de stakkels børn der pludselig er trukket ind i et medieshow og er kendte når de starter i skole osv. Måske er det derfor. ELLER måske holder singetons teori og de melder sig ud fordi han sover med andre damer. Valby-familie, hvis I læser med – hvilken forklaring gælder??

 7. lene nehlsen skriver:

  Der har kørt en masse (falske sikkert) rygter om Mathildes forældre på div. debatter osv. Jeg kan godt forstå at de har trukket sig!
  Kan huske at de var med i Godaften Danmark da serien stoppede sidste år, for at fortælle om det – altså at man skulle høre på mange kommentarer. Bl.a. sådan nogen som Singleton her kommer med – no offense 😉 De har måttet høre meget for den måde de har opdraget Mathilde på, og det må sgu også være hårdt! “men de vidste jo hvad de gik ind til” siger nogen – næææh det tror jeg ikke de gjorde 🙂
  Jeg er klart seriens største fan! 😀 JO! Nøjjj jeg glæder mig!
  Favoritunger: Stephanie + søs

 8. Janni skriver:

  Jeg ved ikke hvorfor, men er også stødt på diverse rygter rundt omkring på nettet.
  Men det kan vel tænkes, at forklaringen er ret simpel, at det er i takt med at børnene er blevet større, og selv har fået en mening om det at være på tv og den respons det giver, at de har valgt at trække sig?
  Ihvertfald er det ærgerligt – for de var nemlig mine yndlings også!
  Tv2 søger på deres hjemmeside en ny familie for at træde i deres sted, – det synes jeg så er helt forkert! Det vil jo aldrig blive det samme – overhovedet, for dem kender vi jo ikke!
  Så hellere starte op med 4 nye, eller 5 som de jo oprindeligt var, familier i år 2010…

 9. Zpitzen skriver:

  Arj hvor du lige reddede mig der Julie.. Tænk hvis jeg var gået glip af det.. suk.. Der var en større mening med at sønnen sov sent igår, skulle tidlig op idag, og har været i svømmehallen, for så er der håb for at han sover kl. 20.00.. 🙂
  Jeg har også fulgt dem hele vejen, jeg synes det er sjovt at se, fordi de er samme årgang som sønnen min, årgang 0!

 10. Grith skriver:

  Jeg ELSKER Årgang O! Har set afsnittene troligt, og genset på Sputnik. Og gør det gerne igen. Elsker, elsker, elsker. Og kan man så for pokker lade den dejlige familie i Valby være i fred! Jeg synes altså bare, det har været skønt at følge især dem. De er da en skøn familie. Synd at der skal gå rygter osv. Ud til højre med det. Og forståeligt, at de har trukket sig, hvis det er blevet for meget, men øv for alle os andre. Det er både Valby-familien og dem i Slagelse-Korsør, der er mine yndlinge, men et eller andet sted er de jo alle herlige at se på. Så man glæder sig til i aften. Især når man pludselig selv er gravid, så ser man det altså på en lidt anden måde, og tuder, gravid-tuder, i lange baner;-)

 11. Maria skriver:

  Man ved, at man har haft succes med sin påvirkning af afkommet, når ens 10 årige datter ringer hjem fra sin ferie for at sikre sig, at man programmerer videoen, idet hun skal hentes på banen SAMTIDIGT med “Årgang 0” ! 🙂

 12. Lone skriver:

  Vræææææææl…jo, jeg stortuder også hver evig eneste gang over Årgang 0, og især når sidste afsnit ruller over skærmen. Lad mig sige det sådan, at jeg ikke helt forstår at de i det hele taget er gået med til det her projekt: Pigerne får hele deres barndom udstillet, og hvor fedt er det, når de bliver 18 og bliver husket som “hende den lille diktator”??
  Familierne er mine yndlings, hver på deres måde, selv præsten, som jeg på sin vis godt forstår….jeg forstår bare ikke deres prioriteringer. Valbyfamilien fordi de er FAMILIE, vestjyderne fordi de nok ligner mig mest, tumlingerne fra Korsør (eller hvor det nu er) fordi de trods al deres flytten til og fra, formår at skabe nogle deeeejlige piger

 13. Linda skriver:

  Forresten så er Stephanies mor, Christina også gravid igen, og står pt. for snart at skulle føde. Hun har faktisk en profil på netdoktors babyklub.
  Faren får også et barn mere med den nye kæreste, så der kommer stadig nye babyer til i programmet.

 14. Maria skriver:

  Hvor ser man så’n “officielt” det dér med, at den ene familie trækker sig ud ? For rigtig mange snakker om det – men er det så’n offentliggjort eller hur ? Eller bare rygter ?

 15. Malene skriver:

  Åååhhh ja årgang 0 – det er simpelhen guld værd!!
  Elsker også famillien i valby, de er kønne og det er nok dem jeg bedst kan sætte mig selv ved siden af.
  Dem i korsør er også for lækre, og moderen er simpelhen så sød og tapper.
  Købmandsfamilien – tjaaa – de er langt fra mit liv
  Præste familien – nøjjj de er mærkelige.
  Det var lige mit besyv – godt med lidt slader om fremtiden.

 16. Carina skriver:

  Nu vil jeg lige være blasfemisk her for selv om jeg rent faktisk har min egen årgang nul så har jeg aldrig set det!
  Vi havde ikke TV dengang, fik det først i 2003 og jeg har ligesom aldrig kommet igang med at se det.

 17. Bodil skriver:

  Ja – de er skønne, hver på deres måde. Jeg har ikke set alle afsnittene, men nyder virkelig at følge med i familiernes liv.
  De er også modige – det er SÅ overskudsagtigt at invitere familien Danmark med ind i sit liv, med diverse kommentarer til følge (her tænker jeg ikke på din blog). Men på andre debatter er nogle af familierne virkelig blvet rakket ned.
  Så egentlig kan jeg godt forstå at den ene familie trækker sig ud. Men ærgerligt, det er det da.

 18. Grith skriver:

  Wauw, så blev man godt nok lige opdateret på baby´er og diverse;-)

 19. Snartgravid skriver:

  Hos os (mig og kæresten) er det mig som råber ” Tuder du skat?” til kæresten, når jeg hører dybe suk inde fra sofaen. Men nu er det altså også lykkedes mig at finde den blødeste mand i verden tror jeg. Jeg forestiller mig at det må være lidt sådan at være lesbisk..bortset fra at han ligner en mand selvfølgelig. Nå, jeg er også lidt til Valby-familien. Mest fordi de har pæne øjne er jeg bange for!!!

 20. Malene (stribe) skriver:

  Det stod i Her og Nu at de trækker sig ud.
  Købmandsfamilien venter også barn i slutningen af Januar, min søn går i skole med Emma, det er rigtig sjovt at følge. Det er vist 3 drenge babyer der er på vej.

 21. Maria skriver:

  Jeg kan så byde ind med, at det også står i Billed Bladet ! Altså – at Mathilde og family trækker sig…

 22. Maria L skriver:

  Øv, øv og atter øv. Men hvis det at familien er med og det går ud over Matilde kan jeg godt forstå de trækker sig, men øv elskede ellers at se hvordan det gik den familie trist

 23. ois skriver:

  komme der ik årgang 0 i år. ?

 24. Basse skriver:

  Jeg elsker bare årgang 0, selv om jeg er en mand.
  jeg kan ik vendte med at se det i aften.

 25. rene skriver:

  Hvad blev der af ulrik og louise de var kun med i første sæson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.