Juleblues

Den her jul er sær, jo, lidt er den altså. Det er den 2. jul i mit liv, hvor jeg ikke skal hjem, og jeg kan slet ikke finde ud af det. Den 1. jul hvor jeg ikke skulle hjem, det er så to år siden nu, og det var midt i vores store parforholdskrise, og jeg har aldrig følt mig så ensom i hele mit liv. Da var jeg på en måde bare til stede fordi jeg var mor til barnet. Havde der ikke været et barn og nogen forpligtelser, så var jeg helt sikkert taget hjem. Alene. Men der er jo løbet meget vand i åen siden de dage, og heldigvis var jeg stædig og super intelligent og meget meget smuk og pragtfuld, så derfor gik det i orden igen. Dét, og så det der parterapi jo. Men altså mest fordi jeg bare var så fantastisk, ikk?!

Nå, men jeg kan stadig ikke finde ud at, ikke at skulle hjem til jul. Jeg kan ikke overskue hvem jeg skal og ikke skal købe gaver til, hvem jeg ser inden og hvem jeg først ser efter og hvem jeg ser på selve aftenen. I dag kom min søster og mødtes med mig i Vanløse og så prøvede vi på at købe nogen gaver dér. Det gik bare slet ikke! På trods af de mange kvaliteter her ude i provinsen, så kan man altså bare ikke købe alt, og nu bliver jeg nødt til at tage i amagercenteret på min fridag i morgen. DET er da et handelsmekka man kan regne med!
Så det gik slet ikke op i dag, og i morgen tager min søster til fyn, og hun har så fået de gaver med som jeg har købt – de er meget små, bevidst – og dem jeg mangler har hun fået penge med til og så køber hun dem selv derovre. Det er da noget rod. Og så bliver alle mine gaver heller ikke pakket ens ind! KAOS!!! Det er meget meget vigtigt, at jeg samler alle min gaver sammen og derefter bruger en aften på at pakke dem ind på en meget dekorativ og personlig måde, således at indpakningen næsten er en gave i sig selv. Det er en del af fornøjelsen. Dét, og så at finde på gaverne. Og at købe dem. Og også når man giver dem væk igen. Det hele er bare en stor hujende fornøjelse, og nu bliver jeg snydt for den! 
Der er heller ingen sne, vel? Der er ikke engang en lille bitte smule rimfrost. Humbug.
Og stoffer synes vi skal være sådan nogen, som ikke giver hinanden gaver, men i stedet køber et eller andet til hjemmet som vi begge gerne vil have. En lampe f.eks. til soveværelset. Det er garanteret bare fordi han er fyldt 30, at så skal han til at være så fornuftig. Jeg vil have overraskelser jo! INDpakkede! UNDER træet. Og de skal ENTEN være "fred i verden" ELLER de skal være "fred i hjemmet" (dvs noget med diamanter).
Ku' være for julecool med et frieri foran hele hans familie. Ham på knæ og mig i tårer og violinerne der spiller og folk der ser til i chok og misundelse. Så sidst de så mig til en jul elskede min kæreste mig måske ikke, men denne her gang de ser mig til en jul, da frier han! HA! Tag den! Nå. Men gør han nok ikke. Og slet ikke nu, hvor han sidder på sit arbejde i morgen og læser det her… hmm … hej stoffer, husk at købe toiletpapir med hjem, okay?
Og hvad ønsker jeg mig så? Uhh, der er så mange fine ting. Vil vi se billeder? Ja, det tror jeg nok vi vil. Laver nyt indlæg med ønskeliste! Hurra!!
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Juleblues

 1. Marie skriver:

  Hurra. Liste. Den er jeg med på.
  Også med på hvis vores kærester friede til os juleaften, men altså…som om.

 2. kriss skriver:

  Hm jeg ville være gæad bare han gad dukke op puleaften!!! – men jeg er heller ikke så krævende som visse!!

 3. Carina skriver:

  Prøv Frederiksbergcenteret, det er også godt og noget tættere på Vanløse end amagercenteret.

 4. Julie skriver:

  Nårh ja, Carina. Det glemmer jeg altid!! Men jeg skal alligevel til amager i dag. Rødovre center er også tæt på, men der føler jeg mig slet ikke hjemme – endnu!

 5. Sanne skriver:

  Frederiksberg centeret mangler virkelig en babybiks – ellers har de næsten alt tror jeg og der er hyggeligt. Rødovre centrum er en dagsrejse – ikke derhen, men der inde. Alt ligger i hver sit hjørne, med mindre man kun skal have sko og en telefon, så kan man få det i samme hjørne. Amager… har vist aldrig været der, løsriv dig Julie – du er flyttet!! Du er reddet, sådan som en der har overlevet Titanic. Sådan nogen tager ikke tilbage vel?!?!
  Hold op hvor er jeg glad for han friede 3 dage før jul og ikke juleaften – så havde jeg ædt ham og prøvet at smile og se ud som om han da aldrig havde været der og kigget på folk som om det da nok var noget de drømte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.