Tillykke til ham den anden

30 år. Noget af en bedrift. Og med et slag er jeg ikke længere samboende med en yngre mand, hvilket jo ellers eftersigende skulle holde en ung. Nå, skidt nu med det.

Han er jo en virkelig god mand og alt det, ved ikke rigtig om han vil have jeg skriver det. Måske ødelægger det hans image eller noget, men det er han altså. Jeg er meget tilfreds. Nogen gange er han måske en bedre far end han er kæreste, men det er ikke en skidt ting. Hellere det, end det modsatte, faktisk. Han ser også ret godt ud i en stram t-shirt, men det skal I ikke sige, at jeg har sagt. Jeg har givet ham et halstørklæde i fødselsdagsgave. Det lyder kedeligt ikke? Men det ønskede han sig altså. Det eller sokker. Pest eller kolera. Manden har jo alt han ønsker sig, øjensynligt?
Jeg har gået og tænkt, at jeg skulle huske at skrive, at når Klara siger blomster, så siger hun vonster. Og når hun vil sige "jeg bliver nødt til", så siger hun "jeg bliver nødt for". Hun er ellers ret god. Den anden dag viste hun mig, at hun havde skrevet M og O – hun mangler bare at kunne R, men den er svær. Det er min plan, at inden familien kommer til fødselsdags æbleskiver søndag, skal hun kunne sige "det er en irreversibel proces, farmor" – ligegyldig hvad farmor så end spørger hende om. Hvis jeg bare kan få hende til at sige det een gang, så er min dag eddermæme reddet. 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Tillykke til ham den anden

 1. kriss skriver:

  Tillykke til hjemmedrengen!!

 2. Eva skriver:

  Et stort tillykke til Stoffer.
  Blev så glad da jeg læste om hvilken god mand han er og hvor tilfreds du er. Arhjj hvor er det bare godt at I i dag har det så fedt sammen. Måske er han ved at blive voksen 🙂

 3. Kirsten skriver:

  Tillykke til Stoffer.
  Og hvordan gik det så med Klara (eller farmoren). Bestod hun?

 4. tine skriver:

  Jamen tillykke med ham.
  Håber I ahvde en god dag. Min mand fylder 40 til februar og jeg leder efter den helt rigtige gave. Ville så gerne give ham en 4 dages tur til Rom sammen med mig, men hvor gør man lige af 3 børn i 4 dage ????

 5. Marie skriver:

  Tillykke fra mig også jo, selvom jeg slek kender din kæreste. Hehe skørt. Men du er jo den søde, der skriver søde kommentarer…såååh tillyk’ (og tak..ja virkelig – gjorde mig glad)

 6. mariahønen skriver:

  Hvor er det dejligt at høre, at i har det godt. Det skulle man bare kunne læse noget mere om, man bliver jo helt varm om hjertet.
  Tillykke med ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.