Julegaveønsker 2009

Line efterspørger julegaveønsker i en kommentar til mit forrige indlæg. Ud over at hun dér forhåbentlig smider véd på julegavekonkurrence-bålet (I kan stadig nå at vinde – bare send løs), så prikker hun også til en slumrende dårlig samvittighed.

Jeg har nemlig i flere måneder brygget på mit ønskeliste indlæg. Det er jo nærmest en tradition, både til jul og til min fødselsdag. Der findes så mange lækre ting man kan ønske sig, og eftersom både mor, far og svigermekanik læser med, er det også tidsbesparende bare at skrive denne ene ønskeliste, annoteret og med links. 

Så nu går jeg i gang med den. Og så tror jeg, at den måske bliver opdateret senere i aften, når ungerne sover. Lige nu leger de i fred og fordragelighed på Klaras værelse, men ak – den slags er som regel en stakket frist. Om lidt bliver de sultne/uvenner/opmærksomhedstrængende/våde/viklet ind i gaffatape/får puttet noget op i næsen eller finder på andre kreative tiltag, der kræver min absolutte tilstedeværelse.

Godt så. Ønsker.

Jeg kan jo godt lide keramik og porcelæn. Spørg mig ikke hvorfor, for der er ingen god grund, men det kan jeg altså. Elsker det. Så stor var glæden, da min svigermor forærede mig en tallerken fra royal cph. Elements og sagde, at så vidste hun jo også hvad hun kunne give mig mange år fremover. Genial ide, hvis I spørger mig. Men så har der været andre gaver og jeg har kun den ene tallerken. Så dem ønsker jeg mig flere af. Det er heller ikke så dyrt som mange af deres andre stel.

mad med stil Men jeg kan også godt lide mere skæve og specielle ting. En mor jeg kender har startet egen biks, og heldige som vi er, så har hun HALV pris på alting resten af december. Det er japanske ting og de er meget smukke, mange af dem! Se selv hos Fabjab Galleries

Jeg står f.eks. altid og mangler en god soyaskål med matchende tallerken, til min take away sushi (og ps. folk i Vanløse – den der kinarestaurant nede på Torvet har knaldgodt tilbud i denne md. 30 stk. for omkring 130 kr. (mener jeg det er)!!! Og det er en ok størrelse og god kvalli!)

soya mamam sushi tallerkensplash kopsplish kop

Eller hvad med sådan en thekop? Så er det slut med, at de andre damer på arbejdet ikke kan kende dit fra mit og låner ens kop til deres klammo kaffe!

Jeg ønsker mig også bøger, igen i år. Heldigt nok er tre af mine yndlings forfattere ude med en ny roman. Sophie Kinsella, med Pige i tyverne. Jennifer Weiner, med Seje Piger. Og Lauren Weisberger, med Jagten på Harry Winston. Let og tøset underholdning, der kan klare afbrydelser, læsning under madlavning og en aften på sofaen.

LWJWSK

Hvis nu jeg havde rige familiemedlemmer, så ville jeg ønske mig flere smykker fra Carré Cph. Elsker, elsker, elsker deres ting. Fik mit første par øreringe derfra i 2.g. og går stadig med dem flere dage om ugen. Jeg er helt vild med de armbånd de laver, i den her stil. Der er også et i guld med forskellige stene i, og et i sølv med sten i grønne nuancer. Men det her er da helt perfekt.

til MIG! 

I flere år – ÅR – har jeg også ønsket mig denne ring i guld, med koral. Et frieri – måske – anyone?

ja, jeg siger JA! 

Nå. Så var der de børn. Opdaterer senere. Hvis du ønsker dig noget der er værd at vise frem (vi gider ikke høre om elastiklagner til boksmadrassen og støvsugerposer) så smid et link i en kommentar!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til Julegaveønsker 2009

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.