Julegavetid!

Endelig! Endelig er der nogen der har læst min Om mig side og taget den alvorligt. Således har jeg netop testet nogens diamantsmykker! Eller, okay, mere specifikt drejer det sig om perler og granater, men jeg er villig til at se bort fra de mindre tekniske detaljer.

www.chanti.dk spurgte mig – vil du teste nogle smykker? Ja. Ja ja ja. Det vil jeg gerne, så det har jeg gjort. Og det kommer også på den helt rigtige årstid, for alle ved jo at for at få det man ønsker sig, må man købe det selv. Det er bevist. Så jeg giver altid mig selv de mest awesome gaver. Fordi jeg fortjener dem. Ååårh, tak Julie, hvor er du sød. Selv tak, Julie, det er du da også!

Jeg har før handlet med Chanti, så jeg ved at de er drønhurtige med leveringen og altid er skarpe på prisen. I sommers købte jeg Tillykke-med-nyt-job øreringe hos dem, fra Carré Cph. som er mit yndlings smykkemærke, og et af de mange man kan finde hos Chanti. Ofte på udsalg, du! Så det er det perfekte sted at købe julegaver til sig selv. Eller andre, hvis du er til den slags. Der er både gratis fragt og returret til hen i januar.

Denne gang blev det til en perle halskæde, i stedet for den jeg havde før, som har været sporløst forsvundet i årevis (hvis der er en synsk på linien, så sig lige til. Den var her, og så var den her ikke. Og jeg har fået den af min mor og far, så jeg vil faktisk gerne have den tilbage!) og et par små granat øreringe fordi, jamen, fordi jeg har intet i rødt. Og det er jo jul.

Jeg kan kun anbefale hele konceptet med gaver. Det er rart både at give og at få, og hvis man giver sig selv gaver opnår man begge fordele på en gang. Det er smart. Og pænt! Se selv.

IMG_0778.JPG

IMG_0779.JPGJa, og fordi julen handler om at give, skal I da ikke snydes for et musikstykke, selv om der er billeder i dette indlæg i forvejen. Det her er mit nye yndlingsnummer. Jeg hører det på repeat så meget af dagen jeg kan slippe afsted med. Jeg elsker især der hvor de går amok i omkvædet. Det er ligesom en sindssyg vals, på vej ud over en kant, og jeg får lyst til at stå i et mørkt rum og snurre rundt indtil jeg glemmer hvad vej jeg skulle og hvor jeg kom fra. Hvilket jeg formoder er selve julens ånd.

Glædelig 3. december.

 

Dette indlæg blev udgivet i Sponsoreret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.