julegodhed og mad

Så er jeg hjemme fra julemarked i Odense. Det var helt utrolig koldt, men også fantastisk hyggeligt! Jeg solgte for 60 kr. Liberty kugle hårelastikker og brugte for … lidt mere end det… Nogen købmand bliver jeg nok aldrig, jeg har aldrig gået på handelsskolen og jeg lever af at låne ting gratis ud, hver dag.

Det var så hyggeligt at dele bod med Anne og AB og møde nogle flere bloggere og kreadamer. Så jeg vendte hjem, helt fyldt op med jule-ånd og den lækreste indiske mad jeg har fået i årevis.

Vel hjemme, har Agnes sat min julegodhed på en hård prøve hele dagen. Det er ikke så meget det, at hun siger nej til alting, eller at hun har sin egen mening, eller at hun aldrig vil have tøj på, og når hun så har fået det på, så vil hun aldrig have det af. Det er egentlig mest det med, at hun hele tiden skubber ting ned, kaster ting ned, taber ting ned, vælter ting ned og hælder ting ud. Jeg får spat af hendes uforsigtighed. Men jeg har dog stadig en stor rest julegodhed tilovers, og vil derfor gerne komme med en opfordring.

Jeg har modtaget en mail fra en mad-blogger! Ja, de findes jo derude og i søster-solidaritetens jule-ånd, skal vi nu hjælpe en af dem. Nadia, som blogger på Foodfanatic.dk (der desværre er nede i skrivende stund… måske er hun blevet hacket af en ufin med-kombatant?) skal vinde et ophold på en kokkeskole.

Aj, helt ærligt, hvorfor skal hun det? Hvorfor skal vi hjælpe en helt fremmed kvinde med at slippe billigere om at komme på en dyr og fancy kokkeskole??

Hold nu op. Det skal vi, fordi vi kan. Fordi det snart er jul, fordi søstersolidaritet aldrig går af mode, fordi vi elsker mad!

Stem på Nadia, og gør det nu, for der er kun 3 dage tilbage af konkurrencen. Og hvor sejt kunne det ikke være, med en dansker der vandt en irsk konkurrence, fordi de mega inflydelsesrige bloggere/bloglæsere havde stemt på hende? Jeg synes, vi skal hype det totalt i hele blogland! Så bare hug det og skriv på din egen blog! Kom nu! For sjov – gør det! Styr verden!! Muahahahahaha!!!

STEM HER! Bare tryk like!

Og tak, fordi du altid gider lege med. Du er den bedste bloglæser i verden! Nej, det er du. Jeg mener det.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Responses to julegodhed og mad

 1. Husmoder skriver:

  Årh tak. Du er også sød. Og dejlig. og brun;) (og jeg håber virkelig at du ved hvad det er jeg prøver at være sjov med her…)

 2. trine skriver:

  Jeg liker dig, Julie. Ej, det gør jeg. Virkelig virkelig! Jeg mener det.

 3. Kat skriver:

  Så er der stemt! Men hey!!!! Så jeg dig ikke idag?????? Hvad slags fejl er der lige sket der????? Pas!

 4. AB skriver:

  Done! Har hermed stemt. Hun vinder sgu med alle de lækre bloglæsere du har.
  Og tak for fantastisk hyggeligt og koldt samvær!

 5. AB skriver:

  …tænk sig, at noget kan være så varmt og så koldt på én gang!

 6. Julie skriver:

  Åh Kat, jamen jeg tog altså tidligere hjem. Jeg frøs helt vildt og jeg solgte intet og havde ikke flere kontanter at købe for. Og jeg savnede lidt weekend med familien. Hahaha – as if! (ai, men det gjorde jeg faktisk…)
  Husmoder… jeg er lidt i tvivl? Brun? 😀 What?

 7. Louise skriver:

  Hehe… Sikke alle de stemmer nadia får 🙂 hun skal bare vinde, jeg har sendt www adressen til hele min familie

 8. Julie skriver:

  Nårh ja! Snobberne 😀

 9. Husmoder skriver:

  Snobberne. Rytteriet. Det er et afde mange komplimenter de giver hinanden: Du er så dejlig brun!

 10. foodfanatic skriver:

  Sikke en fantastisk støtte – jeg sætter så meget pris på alle stemmerne. Jeg kunne allerede se her til morgen, at det atter er begyndt at gå i den rigtige retning, så tusind tak for det.
  Louise tak fordi, du har sendt linket videre til din familie. Det betyder så meget. Hver eneste stemme tæller.
  Stort knus til jer alle
  Nadia
  Ps. Min blog virker igen 🙂

 11. Anette Kristine skriver:

  Ja, ja, ja til mad. Og til godhed (og jeg har skam stemt) og svigtende købmandsevner, men juleriet venter jeg altså en uges tid med. Har det ikke lige været jul? Sådan føles det hos mig…især hvis jeg kigger ud af vinduet.

 12. Mette skriver:

  Hun er hermed sikret et stemme fra mig. Det er nemlig snart jul, jul, jul…! Det er dejligt efter sådan en dag som i dag med masser af sne og fygning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.