Tina, sne, feber.

Det gode ved at have to børn (og en mand) er, at man aldrig kommer til at fryse i sin seng når det er snestorm og minus 15 grader. Det dårlige er, at man når til et punkt, hvor man fortryder at man ikke bare købte væg-til-væg boksmadrasser, så alle kunne være der.

Klara har feber og “ondt i sit ben” – andre symptomer kan jeg ikke lokke ud af hende – så hun er hjemme i dag og sover i vores seng om natten. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg kan kende det fra mig selv, man får det bare bedre af at sove i sine forældres seng. 

Heldigvis ved jeg (også af egen erfaring) at det holder op med at være sådan, på et tidspunkt. Og så skal man ligge alene resten af sit liv, sikkert.

I aften skal jeg til Tina Dickow koncert, sammen med min søster. Jeg glæder mig rigtig meget. Det har altid været gode oplevelser, men nu får vi se om KB Hallen kan ødelægge det. Sådan som jeg husker den, er der ikke den bedste lyd. 

Det er pænt, med sneen. Men jeg forbander dens behov for skovling. Køb aldrig hjørnegrund. Det er mit bedste råd til dig.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=td3Daz9r3ZQ&fs=1&hl=da_DK&color1=0x402061&color2=0x9461ca]

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Tina, sne, feber.

  1. Lisbeth skriver:

    Vores søn kommer også ind og putter i smørhullet hver nat – eller tidlig morgen.
    Og selvom det er lidt trængt, og han møffer rundt og har arme og ben over det hele – så ER det altså hyggeligt med sådan en lille varmedunk.
    God fornøjelse med koncerten – jeg håber, den lever op til forventningerne – og at den overrasker dig positivt med lyden 😉

  2. Rikke skriver:

    Pudsigt min næsten-seks-årige knægt har lige været syg – med feber og ondt i benet. Det må være en særlig børneinfluenza.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.