Julen falder tidligt i år!

I går modtog jeg noget helt fantastisk med posten. En sprit ny, lækker hardback roman. En, jeg har håbet på i årevis, men ikke vidste hvornår ville komme.

Den sjette roman i serien om shopaholicen Rebecca Bloomwood!! Mini shopaholic, hedder den, og det kan man jo sige sig selv, fordi den forrige hed Shopaholic og Baby.

(som jeg, ps. er riiiiimelig overbevist om, at Sophie Kinsella skrev, efter at hun havde mødt mig og baby Klara ude i Fields, til en bogsignering! Jeg havde Klara med i klapvogn, og hun sov, så hun var ret sød den dag. Så fik jeg mine tre bøger signeret – “to Julie – happy shopping, Sophie Kinsella” og så spurgte Sophie ind til, hvad det var for noget yndigt tøj Klara havde på (cowboyjakke fra Next, body fra katvig og posebukser fra Ej sikke lej) og så fik jeg fremstammet, på mit gebrokne engelsk, at jeg synes, hende Becky skulle få sig et barn. Fordi, når man får et barn, så åbner der sig et HELT nyt shopping segment! Og man kan shoppe uden dårlig samvittighed, fordi barnet jo vokser HELE TIDEN! Det smilede Sophie Kinsella til, og sagde, ja, nu får vi se. Og badabum, så kom den fjerde bog, Shopaholic og søster, som sluttede med at Becky var gravid! Jeg tror NOK det er min fortjeneste, ikke sandt??!!)

mini 

Nå, men jeg kan lige så godt sige det som det er – jeg har allerede læst den. Jeg læste den i dag. OG jeg har leget med mit yngste barn og gået tur med hende og tilberedt en endeløs række af måltider. Og vasket to vaske, skiftet sengetøj på fire senge og luftet dyner. Deraf kan man udlede at 1) jeg er en hurtig og rutineret læser, når bogen er fængende nok og 2) bøgerne om shopaholic Becky er ikke tunge at komme igennem og 3) det kan udmærket lade sig gøre at læse mens man bager pandekager.

Inden alle Haterne kommer for godt i gang, så bare stop. Jeg giiiiiider ikke at høre om, hvor dum I synes Becky er. Hold det for jer selv. Ja, hvad så, hun er måske lidt naiv og lyver ind i mellem, men det er jo udelukkende for ikke at såre sine nærmeste. Hun er sjov, gavmild, utrolig heldig og meget omsorgsfuld. Jeg kan godt lide hende. Hun er sød. Og I er garanteret bare sådan efter hende, fordi I føler jer truffede og udmærket godt ved, at Becky og hendes skøre opførsel repræsenterer en lille bitte del af os alle sammen. Vi har alle sammen et eller andet område, hvor vi måske ikke altid er helt rationelle. Jeg har i hvert fald. 

Alene i dag, har jeg haft flere tilfælde af Becky-agtig opførsel. Først, da Kristoffer ryddede op i entreen og fandt en kvittering for børnenes Angulus vinterstøvler. Tilsyneladende er vi kommet igennem syv vintre med barn/børn, uden at det helt har bundfældet sig hos ham, hvor meget en Angulus vinterstøvle med uldfoer og tex-membran rent faktisk koster. Jeg måtte straks henlede hans opmærksomhed på den del af kvitteringen der sagde minus 30 procent, og så snakkede vi lidt om de billige vinterstøvler vi prøvede til Klara sidste år, som gnavede efter 2 uger, fordi hun har brede fødder (hun er hobbit, som sin mor) og som ikke holdt tætte i slud. Og så talte vi ikke mere om den sag. 

Men så kom pakkeposten med de tre helt fantastisk smukke dåser, som jeg har vundet ovre hos Manostiles i en giveaway som jeg helt havde glemt at jeg deltog i. Jeg mener, se dem dog lige!!! De er pragtfulde!

vinderdåser 

– og selv om jeg kom med en lang forklaring om den giveaway, så kunne jeg bare SE på ham, at han tror jeg har shoppet på internettet igen. Det er normalt slet ikke noget problem, jeg tjener mine egne penge og jeg bruger dem også og han plejer at være helt uberørt af det. Men jeg greb mig selv i Becky-agtige lange og unødvendige bortforklaringer, grænsende til undskyldninger. 

Så jeg siger bare, at vi kender det nok alle sammen godt, på en eller anden måde. Vi er ikke fuldstændig rationelle konstant, vel?

Og bogen? Jamen den er sjov! Jeg elsker Becky og hendes venner og familie, som jeg kender så godt. Jeg elsker hendes utraditionelle løsninger, og jeg elsker alle de breve hun skriver til alle mulige, og som indgår som en del af fortællingen. Det er genialt, og det er i den grad med til at give et billede af, at der foregår meget mere, end selve den historie man sidder og læser.

Hvis jeg må pippe et lille bitte minus, så er det at man ikke har holdt sig til et bestemt design af coverne på de seks bøger. Jeg synes, de tre første var rigtig flotte, og de matcher så pænt på reolen. Derefter ser det bare vildt rodet ud. Det synes jeg godt lige, man må tænke lidt over. 

Nå. Så kommer vi til det sjove. For min favorit forlagspusher har givet mit et ekstra eksemplar af Mini Shopaholic, til udlodning her på bloggen! Hurra!

For at være med i giveaway´en, skal I bare smide en kommentar! Eneste krav er, at den skal være positiv. Ingen Hatere! Hvis man synes Becky er et imbecilt fjols, så har man ikke fortjent en gratis bog om hende. Det kunne også være sjovt, hvis I havde oplevet en Becky-agtig situation, eller gjort noget total Beckylicios! Så skriv om det! I kan sagtens skrive et anonymt navn, hvis jeres mand læser med, bare I skriver den rigtige email adr., så jeg kan kontakte den der vinder. Email adr. er jo ikke synlig for andre end mig.

Jeg trækker lod… hmm, bum bum, senere, ikk? I hvert fald efter efterårsferien, hvis nu nogen er rejst væk og ikke når at læse dette mega vigtige budskab. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

58 Kommentarer til Julen falder tidligt i år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.