Kære Blog

Det er ikke dig, det er mig…

Jeg er stadig meget glad for dig og kan bestemt ikke undvære dig. Og vi har da haft et godt år alligevel? Synes jeg!?

Jeg har bare kun en Tlf og en iPad at skrive fra og det giver åbenbart kortere og færre indlæg. Og du sætter barren så højt nogen gange. Jeg bliver bange for ikke at leve op til dig. Du er blevet så stor. Du har dit eget liv nu. Snart 11 år gammel! Snart rebelsk teenager?

I det nye år finder vi på flere ting sammen, det lover jeg dig! Flere historier, flere sjove timer sammen. Vi skal videre med kostomlægningen og en af os vil have mere hår på hovedet. Vi skal til Bologna, til Børnebogsmessens 25 års jubilæum.
Vi skal garanteret også møde flere nye sjove, spændende, søde og inspirerende mennesker! Det synes jeg vi er gode til sammen, du og jeg!

Hvem ved hvad der sker? Der er uendelige muligheder. 2013 var lidt hård synes jeg, men også rig på belønninger for de hårde opgaver. Og så er det vel okay. Jeg blev moster. Jeg tabte 10 kg. Jeg holdt egentlig op med at have helt små børn. Jeg solgte klapvognen og forærede babyting væk og lukkede det kapitel. Jeg havde en livskrise og kom styrket ud af den.

Så lad os sige det, Blog. I 2014 finder vi endnu mere hjem i os selv. Styrke, mere hår, færre kg., sundere krop, mere dans og flere historier. Aftale.

20131231-163823.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

14 Responses to Kære Blog

 1. Godt nytår til dig og din blog! 🙂

 2. Christina skriver:

  Rigtigt godt nytår til dig – og dine! <3

 3. Nanna skriver:

  Godt nytår til dig. Jeg deler dine nytårsfortsætter 100% -især det med håret. Krydser fingre for, at vi lykkes

 4. Sanne skriver:

  Ti kilo! Det er superflot! Men hvad er det med det hår? Kan godt huske babykrisen, men ved nu at det er endnu værre når de flytter hjemmefra. Rigtig godt nytår til dig og bloggen. 🙂

  • thejulesrules skriver:

   Tak Sanne. Jeg vil bare have tykkere hår. Og mine børn flytter ALDRIG NOGENSINDE hjemmefra. LALALALALALALALALALALAL ALALALALA LALALALALA JEG KAN IKKE HØRE DIG???!!!!!

 5. Kristina K skriver:

  Godt nytaar!
  Jeg glaeder mig til at foelge dig i 2014, ligesom jeg har de sidste mange aar.

 6. Mette skriver:

  Jeg glæder mig til at læse med 🙂

 7. visitsen skriver:

  Kender oplevelsen omkring bloggen – min bliver også 10 år i år, hvilket jeg på ingen måde regnede med skulle ske. Underligt nok havde jeg heller ikke regnet med at den skulle komme til at fylde så lidt som i 2013…

  Men måske er 14 – det nye år for gamle bloggere. Glæder mig i hvert fald over at kigge ind her fra tid til anden.

  Godt nytår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.