Gratis underholdningstip til dig!

I princippet har jeg brugt dagen i dag på at rydde op. Og jeg har da også fået flyttet lidt rundt på tingene. Men jeg synes dagen er gået meget hurtigt? Bliver det virkelig allerede mørkt kl. 13 nu?? Nå hov, den er 16.27…

Min plan var ellers at smide halvdelen af stuen ud, og ordne resten alfabetisk. Og i mens ville jeg lytte til dette radiohørespil fra BBC radio 4, som ligger til gratis streaming nogle dage endnu HER. Afsnit et er tilgængeligt 4 dage endnu, afsnit to, 5 dage osv. De har kun lagt de første tre afsnit op.

Hvad er det? Nårh ja, det vil du også gerne vide. Det er en af verdens bedste bøger. Neverwhere, skrevet af Neil Gaiman. Den er spændende og uhyggelig og handler om, hvad man gør når man bliver presset af bizzare omstændigheder. Richard redder en ung blødende pige på et fortov i London. Og pludselig er han en del af et andet London, der lever i undergrunden og de forladte metrostationer. Og han er jaget, af to af verdenshistoriens mest uhyggelige skurke, Mr. Croup og Mr. Vandemar. Gys.

Hovedrollestemmen er med god accent af James McAvoy og der er flere kendte skuespillere med. Samt hele lydtapetet, så professionelt som kun BBC kan lave det. Det er fantastisk underholdning og du har jo nok ikke andet at lave alligevel? Jeg vil fortsætte min oprydning, og afsnit 2, nu og ignorere de fem (FEM!) børn der befinder sig på mine få m2.

 

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget . Bogmærk permalinket.

5 Responses to Gratis underholdningstip til dig!

 1. Sofie kidmose skriver:

  Den ville jeg rigtig gerne høre. Har læst bogen. Både som bog og som graphic novel som tegneserier jo skal hedde i dag 😉 Men jeg kan ikke umiddelbart finde ud af at føre den på ipad. Har du nogle fifs, eller må jeg have gang i den old School computer?

 2. Sofie kidmose skriver:

  *høre

 3. Sofie kidmose skriver:

  HA jeg fandt ud af det. Nice 🙂

 4. Cecilie skriver:

  Man skal sgu passe på med det der oprydning. Min kæreste var meget effektiv i formiddag, og det var nok også en anelse for effektivt. Ud røg nemlig også hans nøgler som først efter flere timers lederi dukkede op i skraldeposen i køkkenet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.