Kalder Clarke!

Clarke, din vinder-type! Kan du i morgen? Ellers må jeg nå at finde en anden vinder, nemlig.

Nå.

Men ellers er det da virkelig mandag med stort M.

Oktober. Mandag. Efterår. Stod røvtidligt op og kunne ikke høre Middelhavets brusen? Var nødt til at tage strømper på. Og bukser. Og varme sko. Og kørte så bilen til mekaniker. Dét er næsten FOR mandags-agtigt. Venter stadig på at høre fra dem, hvor meget det skal koste mig denne gang.

På vej i skole gik Klaras løbehjul i stykker. Kristoffers cykel er også stadig til rep. efter at han blev kørt ned af en bus, lige før vores ferie. Arriva påstår nu, at det er hans eget ansvar og vil ikke betale for rep./ny cykel. Det virker da også meget logisk. De fleste cyklister vælger jo selv at bakke deres cykel ind under bussens forhjul og få barnesædet til at sidde fast og hele cyklen ekset rundt. Klart. Den slags gør man. Hvad ville de have sagt hvis Agnes havde siddet i det barnesæde?? Jeg synes sådan set, at de bare skal være taknemmelige for, at der ikke skete noget med nogen mennesker og så se at få betalt for den cykel. Gad vide om det ville hjælpe at hetze dem på de sociale medier?

Ja. Og jeg skal også ringe til min tandlæge og booke en dobbelt tid. Det sagde han. Før ferien. Det lyder også kedeligt og dyrt. Jeg savner Middelhavet.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

5 Responses to Kalder Clarke!

 1. Clarke skriver:

  Ja da, jeg er her, ja for sørensen. Hurra! Fik ikke lige læst blogs i går, noget med at have en baby og være meget træt. Men manden har nikket, kan godt klare to styks, så jeg er klar.

 2. Rikkeprikke skriver:

  Jeg ville også vælge Middelhavet frem for den mandag!

 3. Cecilie skriver:

  Min mor blev også kørt ind i af en bus (hun var i bil og der kom en ordentlug bule i bilen) men det kendte de da heller ikke noiget til. Det måtte nærmest have väret noget hun havde drømt.

 4. Maria J skriver:

  Når man kører en blød trafikant (cykelist eller fodgænger) så er det altid den hårde trafikant, der bærer ansvaret. Kristoffer anmeldte det naturligvis til politiet? Og derfor er det retten der afgør, hvem der skal betale erstatning.
  Anmeldte han det ikke, så er det desværre hans ord mod deres.
  Meget glad for det kun er cyklen, der skulle til reperation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.