Mandag vs. 2

Nå, men jeg ved ikke hvad I har foretaget jer med ugedagene herhjemme, mens jeg er blevet gylden på costa blanca, men det var da uden tvivl mandag igen i dag, hva? Regnvejr, for sent op, 40 min. kø på ring 3??? Seriøst? Tak, men nej tak, ikke mere socialrealisme til mig. Jeg foretrækker klart noget lidt mere light.

Heldigvis skal jeg ud i aften med nogle vindertyper. Det er altid godt. Jeg er dog lidt loren ved, om jeg virkelig har lyst til at høre om, hvad der bør stoppes i ens sorte huller, hvis man forsager slik. Det er på en måde ikke realistisk NOK.

Ovre på bonus siden er der i dag kommet en app fra Gyldendal og Rosinante (og co.), som passer til BØRNeBØGER.nu. I app´en kan du nemt finde alle børneudgivelserne fra de pågældende forlag og du kan også komme direkte over til vores blog. Hvor jeg lige for tiden vælter rundt med indlæg. Jeg opfatter egentlig ikke mig selv som den produktive type, men jeg er inde i en stime åbenbart. Indlæggene kan I finde derovre.

Som en lille gave i anledning af udgivelsen, kan man via app´en gratis hente ebogen Mimbo Jimbo har det sjovt, af Jacob Martin Strid. Den er rigtig sød og bestemt værd at eje, hvis man har børn under 5-6 år.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Mandag vs. 2

  1. Kirsten skriver:

    Argh.. jeg får så ufattelig meget lyst til en Ipad, når jeg læser med på Børneebøger. Hvorfor er man også gift med en android-mand, der forsager djævelen og Apple og alle hans gerninger.. (Eller nok nærmere; hvorfor synes man ikke, at man har lyst til at smide penge efter mere gadget?)

  2. Julie skriver:

    Du er et frit menneske, Kirsten, du tjener dine egne penge. Køb en iPad. Din mand bliver vildt misundelig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.