Kan man glemme sin sutteteknik?I dag er ellers gået meget bedre. I hvert fald til at starte med…
En normalt rolig nat – klara kun vågen en gang. Så vil hun op kl halv 6, men det gider jeg ikke og hun kommer over i sengen og ammer. Så laver hun en fuld ble og SÅ står vi op – det er faktisk sådan de fleste dage starter 🙂
I dag gjorde hun så det anderledes, at hun spiste en kæmpe portion havregrød. Ufatteligt at det betyder så meget, men jeg bliver så glad når hun spiser… Kl. 9 kom hun ud på altanen og så sov hun i 3½ time! Og var naturligvis dejlig glad og veludhvilet da hun vågnede, så hun lå bare og legede med sine hænder og skreg slet ikke – lignede faktisk lidt en der ikke havde tid til at stå op, da jeg sagde godmorgen til hende.
Så kom hun op, spiste en hel skive rugbrød med smøreost og to blommer.
Åhh, jeg ville ønske alle dage var sådan!
Og fordi hun var både udhvilet og mæt, så var hun naturligvis så glad og i godt humør og legede med katten og sig selv.

Så gik vi ud en tur, til optiker og i føtex, hvor jeg investerede i to af de kasser med DUPLO de har på tilbud for tiden. Så gik vi hjem igen, og klara splittede kasserne med duplo ad, mens jeg vaskede op. Først var hun lidt bange for klodserne 🙂 Men så hoppede den ene kat op i kassen og satte sig oven på klodserne og så var de pludselig godtagede, som en del af familien.
Så så vi beverly hills, mens klara lå i min arm og hyggesuttede lidt og sov en lille time.

Da hun vågnede igen var alt ved det gamle og jeg havde en sur, halvtræt og småsulten pige der brokkede sig hele tiden og ikke gad spise noget af det mad jeg lavede. Så hendes aftensmad endte med at bestå af nogen feta tern og en skive røget laks… Resten af maden (kød, kartofler, spinat, asparges, banan, avokado, bolle) ligger spredt ud over hele lejligheden der hvor den nu faldt, når den ikke fandt nåde for Frøkenens sarte gane…

Min veninde der skulle komme og spise dukkede ikke op, og det gjorde mig lidt muggen, når nu jeg gik og ventede med at lave mad til hun kom, og derfor blev klara sulten og utålmodig. Men hun ringede da jeg sendte hende en sms og sagde hun havde det dårligt – hun er ved at slå op med kæresten, så det er ok. men hun kunne måske godt lige have ringet lidt tidligere og sagt det… folk uden børn… de fatter ikke en meter 🙂

Nå, men overskriften – det er som om Klara har glemt hvordan man sutter på et bryst? Hun vil hele tiden trække vejret igennem munden. Men hun vil ikke af med det, når man så tager det til sig… det er pisse irriterende, for det gør ondt og ja, så driver det mig bare til vanvid, når hun behander dele af min krop som hendes private legetøj. Er der nogen som har oplevet det? Betyder det, at hun snart ikke gider amme længere, eller er det bare endnu en irriterende fase man skal igennem?

åhh- rytmik i morgen – mit liv er reddet!!!
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.