Klara´s 5 mdr.´s vaccineI dag skal vi til lægen! Husk det Julie! Opdateres senere 🙂

Tusind tak for alle de søde kommentarer i går! Jeg har faktisk altid villet være forfatter, og har også skrevet meget. Nu får vi se med det. Har bl.a. skrevet dagbog siden jeg var 10… så måske man skulle tage udgangspunkt i det, når jeg nu er så inspireret af hele dagbogsgenren…får lyst til at lave en liste over de bøger her, men det må blive senere. har kun en arm i skrivende stund og vridende baby på den anden.

Klara har bare været Queen of Pyller de sidste par dage. I aftes faldt hun først i søvn lidt i 23 og kun fordi jeg lå med hende. Tilgængæld kunne Stoffer ikke være i sengen, tog sofaen, og jeg oplevede den luksus jeg ikke har prøvet i flere uger nu – Klara vækkede mig først igen kl. halv 4!! Sikke en fest at sove så længe! Og så sov hun videre til kl 7 igen!
Men hun er nu stadig snottet. Er spændt på, hvordan det går ved lægen.

Vil også lige huske at nævne Klaras yndlingssange! De har en vild effekt! Hun kan ligge i sit aktivitetscenter og være midt i at bygge et raserianfald op, så skruer man bare op for Busters Verden, med Nanna, og så ligger ungen der med et saligt smil om munden :-))
Hver morgen starter vi med at høre The Ocean Diver, med Superheroes. Det er en stille popsang, som starter med noget lyd af havet og noget hvalsang! Hun elsker det!! Måske skulle man finde sådan en hel new age cd?
Endvidere er hun tosset med Bakkesnavvendt sangen, med kaj og andrea. Især når Andrea synger og griner, så griner Klara med 🙂

Opdaterer igen efter lægebesøg.
Hvilket er nu. Det gik fint. Klara fik stikket uden brok og er nu i gang med sin middagslur. Sidst hun blev stukket sov hun fra 16 til 23.30, så jeg er lidt spændt på effekten denne gang.
Hun vejer 8,1 kg. og er 68 cm. Så hun vokser også fint.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.