Klara 8 år

Så er jeg mor til en otte årig. Og det er ikke ringe, skal jeg hilse at sige. Otte årige er sjove, selvstændige, legende, søde, omsorgsfulde og familieorienterede små mennesker. Og meget nemmere end tre årige, hvis jeg må have lov at sige det.

Tænk, otte år.

Fra det her:

Til det her:

Hvis man har for meget tid til overs, og ikke har noget fornuftigt at tage sig til, kan man vælge at læse den gamle fødselsberetning her. Men vær advaret – den er fra en anden tid og ord som “vidunder” og “netdagbog” bliver brugt! Fnis. Jeg kan godt selv sidde og smile lidt over, hvor naiv jeg var, men herregud, jeg var 26! Nej, okay, jeg var lige fyldt 27 fjorten dage før. Men det er stadig ungt. Yngre end 35 i hvert fald, det kan man ikke benægte. Og jeg vidste heller ikke, at tre uger senere ville ungen begynde at skrige og dermed ændre hele mit verdensbillede for evigt.

(og da jeg skrev alt det om skrigeriet, vidste jeg heller ikke, at det ville holde op igen. Og at hun ville vende tilbage til at være et vidunder…)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

17 Responses to Klara 8 år

 1. Anne skriver:

  Tillykke Klara!

 2. Kong Mor skriver:

  HURRA!
  Det er så mærkeligt hvordan man kun bliver meget ældre de dage ens børn har fødselsdag og man selv laver nostalgisk-se-dig-selv-tilbage-over-skulderen.
  Dagen efter er man heldigvis sig selv igen.
  De ser forresten ubeskriveligt lækre ud dine tøser!

 3. dytbat skriver:

  Goddag *sms*

  Nu er jeg lige kommet dumpene forbi dig tænkte lige på om du ikke havde lyst til at få en plads på min side under link hvis du linker mig får du en plads hos mig (: Tænkte osse lige på noget andet har noget der hedder på besøg du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ Håber du har lyst til at være en af dem… Håber at høre fra dig på min blogger måtte jo lave ny pga ham jeg havde hos snakket jeg ikke med mere og endt med at han bare lukket den ned uden jeg fik det at vide så håber du kan lide min blogger nu jeg kun har været igang i en halv uge ca… (: Forsæt god dag…

  Hvis du vil svare ville jeg blive glad hvis du gjorde det via min blog (:

  Mange knuser fra Dytbat/Lise

 4. Berit skriver:

  Hej Julie
  Jeg var jo en af dem, der var med dengang på NetDoktor med termin juni/juli03, hvor det hed Netdagbog 🙂 Jeg er mor til Esben, der også lige et blevet 8 år. Hvor ser hun bare dejlig ud, din store datter! Kan I have en rigtig dejlig sommer
  kh Berit (hed Musling1 dengang på Netdoktor)

 5. Malene skriver:

  Stort tillykke til Klara 🙂
  Kh. Malene

 6. Pollyanna skriver:

  Tillykke med din ældste. Da mine børn var helt små, tænkte jeg altid, at det var den alder, hvor de var allersødest. Jeg har dog fundet ud af, at hver alder jo har sin helt specielle charme. Også treårsalderen, selvom den måske syner mere charmerende i tilbageblik 😉 Den 7. må være en god dag, manden i mit liv fejrer også fødselsdag i dag 🙂

  • julesrules skriver:

   Tak 🙂 Ja, det er sjovt som man altid kan finde det bedste ved hver alder. Og de har jo alle hver deres charme. Jeg bliver bare altid mere overrasket, når det er Klara, fordi hun jo er den ældste, så alt hun gør og er virker nyt og fantastisk for mig.

 7. sofie skriver:

  Hvor er det bare nogle dejlige piger du har. Smuk storesøster og crazy lillesøster :o)

 8. Louise T. skriver:

  Hej Julie – og tillykke med datteren. Jeg er også en af dem der var med på Netdoktor dengang vi gik spændte og ventede med store skønne maver. Helt tilfældigt fandt jeg din blog for nogen tid siden, og har virkelig nydt at læse med igen. Du har stadig en superskøn skrive/fortællestil 🙂
  Mange hilsner Louise (kan ikke engang huske hvad jeg kaldte mig der inde) mot til Hannah der også lige er blevet 8 år…

 9. Lisbeth skriver:

  Et forsinket TILLYKKE med Klara igår. Mindes også Netdoktor juli03 :o)

 10. Rebecca Persson skriver:

  Hjertelig og lidt forsinket til lykke! Skønne piger med glimt i øjet!
  Gosh, hvor går det bare hurtigt! Min den ældste er 12 (!) nu, og dengang var internettet kun i sin spæde begyndelse (kan I huske dengang, man ikke kunne snakke i telefon, mens man var på nettet….) og jeg skrev sirligt barnets bog i HÅNDEN! Nå, men det har så den fordel, at jeg stadig kan finde skribelerierne……

 11. Marie skriver:

  Forstår det ikke, Julie. OTTE ÅR!? Tillykke tillykke tillykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.