Klara 8 år

Så er jeg mor til en otte årig. Og det er ikke ringe, skal jeg hilse at sige. Otte årige er sjove, selvstændige, legende, søde, omsorgsfulde og familieorienterede små mennesker. Og meget nemmere end tre årige, hvis jeg må have lov at sige det.

Tænk, otte år.

Fra det her:

Til det her:

Hvis man har for meget tid til overs, og ikke har noget fornuftigt at tage sig til, kan man vælge at læse den gamle fødselsberetning her. Men vær advaret – den er fra en anden tid og ord som “vidunder” og “netdagbog” bliver brugt! Fnis. Jeg kan godt selv sidde og smile lidt over, hvor naiv jeg var, men herregud, jeg var 26! Nej, okay, jeg var lige fyldt 27 fjorten dage før. Men det er stadig ungt. Yngre end 35 i hvert fald, det kan man ikke benægte. Og jeg vidste heller ikke, at tre uger senere ville ungen begynde at skrige og dermed ændre hele mit verdensbillede for evigt.

(og da jeg skrev alt det om skrigeriet, vidste jeg heller ikke, at det ville holde op igen. Og at hun ville vende tilbage til at være et vidunder…)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

17 Kommentarer til Klara 8 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.