Klara Marie 6 måneder!


ja, hvem havde dog troet det. Så sidder man her med en baby, der efterhånden mere er et barn. Og hvor blev tiden af?
Det var så nu, og her, jeg ville have skrevet et idylliseret og små-poetisk indlæg om min dejlige førstefødte og hendes første halve fødselsdag. Men eftersom sengelægningen her til aften bestod af 2 timers skrigeri, så er gassen sq gået lidt af den ballon, hvis I forstår 🙂

Så har jeg snakket med Dorthe/bimse2002 på msn et stykke tid, og det har gjort godt. For det første fordi det sætter nogen tanker i gang om det her senge-mareridt jeg helt uforvarende er havnet i. For det andet, fordi hun overbeviste mig om, at jeg godt kan skrive et troværdigt indlæg alligevel. Lidt a la "se hvor tosset du er Klara, og så elsker mor dig så meget på trods af det hele :-)"

Hm. Ja. Nåmmen.
Klara Marie, 6 mdr. gammel. Hvad kan du… du kan næsten sidde selv, du kan rulle begge veje, du kan sige da da og du kan grine en hel masse. Du kan tage sokkerne af selv og du kan lade som om du læser vaskeanvisningerne på alle tøjdyr og legetøj. Du kan synge og du kan stå og hoppe på ens skød. Du er rigtig god til at blive fotograferet og til at charmere dig ud af samtlige skideballer der falder på din vej.
Hvad kan du så ikke…. hm du kan ikke spise med ske, du kan ikke sove igennem, du er ikke så god til selv at falde i søvn og du lytter aldrig til fornuft!
Du vil ikke have en sut, du vil ikke have flasker, du vil ikke være alene – nogensinde!
Du var på ingen måde planlagt, men et uheld kan man aldrig kalde dig. Nærmere et lykketræf. For ja, jeg har sovet elendigt i 6 mdr. nu, og min mave ligner noget der er løgn… Men jeg er aldrig ensom længere, og det var jeg tit før. Jeg er altid varm om natten nu, for du ligger på den ene side og din far dækker min ryg. Jeg har din dejlige far og jeg har dig. Og jeg har alle mine nye veninder og deres dejlige børn. Og mine forældre og min søster, der er så lykkelige for dig. Og din fars familie, som også har det sådan. Vi er bare så heldige alle sammen 🙂
Jeg har aldrig elsket nogen, som jeg elsker dig, og jeg har heller aldrig været så tosset på nogen jeg elskede. Det er meget sært at føle sådan.
Men der er ingen tvivl om, at du er den unge der passer til mig. Jeg kommer i hvert fald aldrig mere til at kede mig, for du er noget af en udfordring og du finder hele tiden på noget nyt.
Du er charmerende, smuk, kær, glad, udadvendt, stædig, hidsig, omskiftelig, en hyggepotte, interesseret og tydeligvis meget opmærksom og intelligent. Måske er det derfor du aldrig slapper af… tænk, hvis du gik glip af noget?

Jeg glæder mig så meget til det næste halve år med dig, hvor der kommer til at ske endnu mere og det endnu hurtigere. Hvor vi skal lære hinanden endnu bedre at kende, og forhåbentlig liiiige får slebet de værste kanter af dig 🙂 Selv om du jo nok vil mene, det er mig der skal slibes på… det sker nok også af sig selv…

Onsdagen fejrer vi med opstart at den nye rytmik-omgang. Og nu er der fire fra junisiden med også! Så det er et hold stort set kun med folk jeg kender – det er da for hyggeligt 🙂 Og mødregruppen skal vi ses med bagefter – gad vide, hvor store de andre er blevet hen over julen? Vi får garanteret en dejlig dag, Klara, dig og mig.
Det var det jeg tænkte, da du lå på min mave for 6 mdr. siden. Dig og mig. Mig og dig, lille pige. Så skidt med alt det andet.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.