minsanten om vi ikke gjorde!Altså fik en rigtig dejlig dag, Klara og jeg.
Hun sov nogenlunde om natten og vågnede først kl 7. Da stod hun så op sammen med sin far, som altid, mens jeg sov videre 🙂 Senere kom de så begge ind under dynerne igen – som jeg jo havde holdt varme – et hårdt job, men nogen skal jo gøre det!! Så fik Klara lidt bryst og vi sov allesammen en times tid mere. Helt vildt hyggeligt at ligge der og slappe af, mens det er skummelt og snevejr udenfor. Det er altså en af fordelene ved, at ens kæreste er studerende, mens man selv er på barsel – vi har al tiden i hele verden!
Kl. 10 stod vi så op og Klara fik sine nye røde bukser og superman t-shirt på. Man skal jo være lidt fræk på sin fødselsdag 🙂 Jeg blev hurtigt klar også, men havde da lige fem min. til at læse fødselsdags hilsnerne på dagbogen – ihh, sikke mange :-))) tusind tak, siger Klara!
Kl 11 var vi så ved metro st. amagerbro, hvor vi mødtes med Nina og erik, Maya og iris, Karoline og johanne og Catrine og alberte. Vi gik så i samlet flok til rytmik, hvor vi også mødte de 4 piger med bebser fra min mg. Så rytmik holdet består altså af 8 folk med bebser jeg kender, mig selv, og så to fremmede 🙂 Meget meget hyggeligt!
Klara virkede rigtig glad for at starte igen. Hun hoppede begejstret op og ned på mit skød og vrinskede sine sjove hvin, ved synet af alle de andre herlige unger. Hun er en selskabspapegøje, er hun!
Efter rytmikken var jeg splittet mellem min officielle mg og de fire andre fra juni-siden, men valgte nu at følge min mg. Jeg er så vild med den og jeg vil gerne holde fast i de piger, især nu, hvor to af dem skal starte studie/arbejde til februar. Men vi snakkede om at flytte mg møder til torsdage, og så gå i legestue først. Det vil være fint for mig, for så kan jeg drikke cafe-kaffe med juni-pigerne om onsdagen efter rytmik.
hmmm – gad vide, hvorfor klara er sådan en selskabspapegøje… hvor HAR hun mon det fra??? 🙂
Mg mødet var bare så godt, som altid, men det var rart at samle op på folk efter jul og nytår. En blev gift d. 26.12. så der var masser at snakke om. Og hvor var alle bebser blevet store! Klara brillierede som sædvanligt når hun er ude, og var så nem og fredelig og glad 🙂 Selv om hun var dødtræt. Hun tog lige en halv time på værtindens dobbeltseng, efter lidt bryst. Men da vi endelig gik hjemad – kl 16 – sov hun med det samme hun kom i vognen. Så jeg gik de 200 meter hjem, ringede Stoffer ned med dørklokken så han kunne gå en tur med hende, og så gik jeg op og fik 1½ time for mig selv – ahhhh!
Her til aften var hun igen meget glad, spiste en smule hjemmelavet grøntsagsmos. Men så tog fanden ved moderen (mig) og hun tænkte – nu er barnet 6 mdr! Så må hun jo spise næsten alt, ikke? Så i dag har Klara spist en kvart bolle, suget saften ud af flere appelsinbåde, spist 2 mundfulde riskorn og drukket en lille bitte tår æblejuice. Fra nu af, får hun lov til at smage det vi spiser, undtagen slik og den slags, naturligvis.
Og sengeleægningen var ren hygge. Ammede 20 min. og så sov hun. Hun vågende lidt senere, men fik det andet bryst og kom over i egen seng, helt uden problemer af nogen art. Så det ser ud som om jeg kan gå tidligt i seng også, eftersom jeg nu fik en god del af aftenen i fred og ro. Lækkert.

Min mor ringede. Hun er gået amok (igen) og har tilsyneladende købt sengerand, ny madras, rullemadras og lagner, flyverdragt, en del tøj og en brugt babyalarm… de kommer på lørdag med den nye seng til Klara. Hvis broen ikke kolapser under vægten af alt det de slæber med. Bedsteforældre, altså! 🙂
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.