Klara tester LEGOwear

Klara har været heldig og har fået lov at teste et par jeans fra LEGOwear.
Jeg kendte ikke mærket, men er umiddelbart ret begejstret.
For det første er de virkelig pæne. De passer til hendes alder, dvs de er ikke plastret til med nuttede figurer og lyserøde detaljer.
De kammer heller ikke over i den modsatte lejr, med pailletter og nitter og stonewash og hvad man ellers ser på tøj til børn i Klaras alder. Jeg ved ikke, hvad der sker for de her præ-tweens, siden de synes at “østeuropæisk prostitueret” looket er all that?? Dyreprint, imiteret lak og jo mere glimmer jo bedre, synes at være det de 7-9 årige normalt går efter?

Nå, men pæne, normale bukser altså! Det kan hun heldigvis godt lide. Hun har udlevet sin leopardgamachefase (krydser fingre!!)

Klara valgte selv modellen, som er slim og det passer fint til sådan en knap 10 årig, der har ben og arme ud over det hele.

20130424-185115.jpg

Hun har haft dem på så længe hun overhovedet fik lov. På skovtur på Vestvolden, til fest i Lyngby, til leg derhjemme. Totalt god anbefaling fra hendes side.

20130430-202107.jpg

Hvis du er interesseret kan du her læse mere om LEGOwear og deres tilbud på børnetøj. Både Klara og jeg er i hvert fald meget tilfredse, og kunne godt finde på at købe bukser der en anden gang.

Dette indlæg blev udgivet i Sponsoreret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Klara tester LEGOwear

  1. Karen skriver:

    De er flotte og klassiske (hvis man kan sige sådan om børnetøj!?) Vi har været så heldige at arve nogle LEGO wear jakker som begge piger har haft glæde af og derefter kunne jeg sælge dem så man må sige at de holder kvaliteten!

  2. Trine skriver:

    Lego Wear er såmænd ganske godt. Jeg havde i vinters en Lego Wear Flyverdragt til Tøsebarnet og blev ret så meget overrasket over kvaliteten. Så meget at jeg efterfølgende har investeret i lidt af deres andet tøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.