Vinder af godtepose fra Innocent

Nå, men var der nogen der nåede ind på Dronning Louises bro og feste med bierne, mens jeg var i London? Det var garanteret hyggeligt. I London var det en måned mere forår end det er her. Alting var grønt og fint og træerne blomstrede.

Nu blomstrer mine træer også, og jeg stod i dag og så humlebier og honningbier muntre sig i mirabellen. Det dufter så fint, det træ. Jeg forstår godt, de er vilde med det.

20130430-210045.jpg

Nå, men en eller anden skal jo vinde den godtepose der blev udlovet af Innocent. Den skal altså afhentes inde på deres kontor, på Vesterbro, så jeg satser på at jer der deltog i konkurrencen er indforståede med det. Og vinderen er: Rikke! Som ganske rigtig skrev at en bi kan flyve 30.000 km. på en liter honning. Tillykke Rikke. Jeg sender dig lige en mail med detaljerne om din præmie.

Og tak til alle der deltog i kommentarfeltet! Det var både interessant, nørdet på den fede måde og lærerigt. Jeg vidste ikke at der fandtes brune Læsø bier eller at der var foreninger for bybier. Så tak for det, for jer.

Dette indlæg blev udgivet i Give away, Sponsoreret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Vinder af godtepose fra Innocent

  1. Konen skriver:

    Hvad? Konkurrence? Er da totalt gået min næse forbi. Ammehjerne. Men nok godt det samme, eftersom jeg ikke sådan lige kommer forbi Vesterbro.

  2. Rikke skriver:

    Jeg vandt. Jeg vandt! Jeg vaaaaaaaaandt!! Men jeg tror ikke jeg har fået en mail fra dig??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.