Komplottet vil ingen ende tage!

Netop som man var kommet lidt ned på jorden igen – netop som man var lullet ind i glemslens søde favn og havde overbevist sig selv om, at man nok også var for paranoid – for fantasifuld – hvad sker der så??

Jamen intet mindre da, end at jeg havde tilbragt en fuldendt dag med familie og mange venner, med god pinsefrokost, volley (dagens avis for mit vedkommende – under ingen omstændigheder begiver jeg mig af med boldspil. End ikke for mit fædreland!) og en dejlig masse sol og god hygge i Dyrehaven. Og så sker det – på vej hjem – på vej hen mod lågen hører jeg det!

Tonerne af Celine Dion – my heart will go on – på HARMONIKA!!!!! Hvad laver den amatør-polak i Klampenborg? Følger han efter mig? Eller er der større end som så? En hær af harmonikasigøjnere har infiltreret vores lille smørhul og lister diskret så meget poison-de-celine ind i folks ører og sjæle som muligt. Inden længe er vi alle superfans uden vi vidste af det!!!!

Nå, men ellers var dagen superb og min ene arm er tomatrød eftersom jeg sad med den samme side til solen hele dagen. Havde heldigvis hat og store elton-john solbriller på (foxy lady!) så mit ansigt er normalt. Stoffers nakke og hovede er postkasserødt. Klara havde faktor nogen-og-40 smurt med gavmild hånd på alle synlige hudoverflader – så hun er bare træt. Det var en fantastisk dejlig dag, og jeg er taknemmelig fordi min eksamensstressede kæreste indså nødvendigheden af at blive og drikke en enkelt øl mere i det gode selskab 🙂

Vi var stoffers forældre, hans bror og dennes kæreste som er gravid i 4. md. Og så en masse af stoffers fars gamle skolevenner og deres koner, børn og børnebørn. Det var virkelig rart og Klara fik en rød trehjulet winther af Farmor, som hun nærmest helst ville have haft med i seng. Klara altså. Og jeg fik læst avisen, spist slik og snakket med Tante Karen i 4. md. De har købt hus og er ved at sætte det i stand. Tjoh, man er vel lidt misundelig. Giv mig et år, kære venner, og jeg kommer stærkt igen, det lover jeg! SÅ skal I dælme se huskøb der vil noget!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.