… og vi fortsætter med gavmildhederne!

– med konkurrencer. Ja, det er fordi det er søndag ikke, og jeg oplever ikke en skid. Jeg tænker ikke over noget, og hvis jeg først begyndte at skrive alt det jeg mener om den aktuelle verdenssituation eller nationale politik, så ville vi aldrig aldrig nogen sinde blive færdige. Jeg orker det ikke. Hvis jeg endelig skal fortælle noget personligt, så kan jeg da nævne, at Agnes er nået til det punkt i sit liv, hvor hun overvejer at holde op med at sove til middag. Hun er træt, men hun er ikke interesseret i at sove. Hun gør det alligevel de fleste dage, med det resultat at hun ikke er til at slå ordentligt ned om aftenen. Rekorden er 22.28 før hun faldt i søvn. Og vi gik i gang kl. 19.30.

Så jeg har ingen aftener, intet personligt liv, intet rum til tanker. Jeg har kun andre mennesker og de mails de sender mig og de ting, de gerne vil forære væk via min blog. Så sådan er det nu. Og det er da også lidt sjovt, det må I da indrømme?

Min venindes veninde, har satset pensionsopsparingen og startet eget firma. Det er modigt gjort, til alle tider, men måske især i disse tider, hvis vi nu alligevel skal komme lidt ind på noget der er større end os selv. Hvor mange har lyst til at diskutere efterløn, hænderne op?

Nå, men der findes stadig modige iværksættere, og Henriette her, har startet et børnetøjsmærke der hedder “FUNCH made with love”. Det er lækkert, enkelt øko tøj og den første kollektion er netop på gaden nu, forår 2010. Hele kollektionen er bygget op omkring stjerner og hjerter, hvor stjernerne er vores børn og hjerter er vores kærlighed til dem. Skriver Henriette.

Funch sælges via webshop eller homeparties og ser sådan her ud:

  

Jeg har i mange år været meget glad for farverigt og mønstret retro-agtigt børnetøj, nok også fordi jeg fik børn da Katvig, Småfolk og alle de andre toppede. Det var optur, der skulle knald på og alle havde råd til dyrt børnetøj. Sådan er det ikke længere, og jeg har lyst til mere enkle ting, der kan anvendes på kryds og tværs og kombineres mere og dermed bruges mere. Og bestemt i en kvalitet der kan holde til vask og genbrug. Det ved jeg så endnu ikke om det her Funch kan, men hvis de holder hvad de lover, mon så ikke? Der er naturligvis også lækre ting til drengene:

  

Henriette udgiver en nyhedsmail, med nyheder – det giver sig selv – så, hvis nogen vil holde øje med tilbud og om Funch kommer i butikkerne, så er det der, man skal tilmelde sig.

Og sidst, men ikke mindst, vil Funch gerne udlodde et gavekort til webshoppen, på 300 kr. Det eneste du skal gøre for at være med i lodtrækningen er, at smide en kommentar her. Så jo, det er vel stadig en give-away.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

48 Responses to … og vi fortsætter med gavmildhederne!

 1. Klejs skriver:

  Det lader jeg dig ikke skrive to gange. Sikke en omgang lækkert tøj og at det er øko, gør det ikke mindre lækkert. Min søn Max kunne godt tåle en opdatering med gode basisvarer.

 2. Mette skriver:

  Nu nåede jeg aldrig at være med i den anden konkurrence, men så satser jeg da bare på at heldet er med mig her.

 3. ingrid skriver:

  Se nu kan jeg være med…… er indædt facebook fornægter, så den anden konkurrence var jo ikke lige så nem at være med i. God søndag til dig.
  BISH

 4. Clarke skriver:

  Mon 4 kan vinde igen??

 5. Sandie skriver:

  Uh, her vil jeg da gerne deltage :O)

 6. Anne skriver:

  Nå, men så prøver jeg da bare igen: Kommentaaaaaaaaaaaar!
  Så.
  Så er jeg med nu?
  Skal jeg så snart prøve at vinde noget, mon?

 7. Sara (fra ND) skriver:

  Den vil jeg også gerne være med i – altid godt med lækkert tøj. Og stjerner er et hit hos mig 🙂

 8. Dorteskov skriver:

  iiih hvor ser det tøj lækkert ud, må kigge nærmere på den side 🙂

 9. Marlene skriver:

  Jeg prøver lykken igen. Hvor var du til Vanløse på den anden ende i dag?
  Kh. Marlene

 10. Mette skriver:

  Jeg er med..
  Dejligt tøj

 11. Christina skriver:

  Jeg har været inde og lure det børnetøj.. det er simpelthen for skønt… de små finesser med stjernerne er jeg lidt betaget af… men det er jo også hip med stars 🙂 Jeg er med i puljen og krydser ban og rumpet (i øjeblikket) – håber jeg vinder 🙂

 12. Morfar skriver:

  Du skal lige forbi min blog og dele ud af din visdom 🙂

 13. Irene skriver:

  heldige nummer 13

 14. Britta skriver:

  Gavekort på børnetøj modtages med glæde 🙂
  Især når det ser så lækkert ud som det her.

 15. Therese skriver:

  Ja da 😉 I´m in…

 16. Maria skriver:

  Hej Julie!
  Det bliver vist min første kommentar til dig…..
  Selvfølgelig vil jeg da super gerne vinde et gavekort – men jeg vil også takke – takke – takke dig for at du via din begejstring fik mig igang med at læse twilight. For jo min tanke var da “er det ikke kun for teenagere??!” Men nej – det er da sørme også for 38-årige mødre. Så tak tak tak. Jeg har slugt alle bøger.
  kh Maria

 17. Heidi skriver:

  Kære alle i og især dig Julie.
  Jeg synes egentlig ikke der er noget galt i det med at man giver noget og så får man noget igen. Men kan godt se at det er vildledende at kalde det en give away hvis man skal have noget for det. Det tog jeg til mig da jeg oprettede en lille konkurrence på vores blog og kaldte det netop en konkurrence fordi jeg rigtig gerne ville høre læsernes mening om brug af de dåser vi er ved at få produceret. Til gengæld kan man vinde 3 af de dåser.
  Så det er jo også noget for noget princippet:-) Men kig forbi, det kunne være I faldt for dåserne og havde lyst til at dele jeres mening med os.
  Julie, din blog er fantastisk!

 18. Malene/lufferne skriver:

  Det ser da meget lækker ud det tøj – i øvrigt stadig god blog – har jo lige som dig ikke meget liv 🙂

 19. ulla skriver:

  Jeg er med, s´føli´:-)

 20. Av, det er lige noget for os herhjemme. Jeg håber vi vinder!!

 21. Sarah skriver:

  Jeg er med!

 22. Ann-Therese skriver:

  Lækkert tøj!
  Jeg er med.

 23. Marlene nu i Norge skriver:

  HURRAAAAA, det ser lækkert ud. Det gavekort vil jeg gerne vinde:)

 24. AB skriver:

  Wupti doo, så er jeg også med 🙂

 25. Anne Lotte skriver:

  Jeg er med på en kommentar 🙂

 26. Iben skriver:

  Drengebarnet vokser jo konstant ud af tøjet, så sådan et gavekort ville da være kærkomment. Og måske skulle man under alle omstændigheder købe noget af det. Det ville jo være en slags god gerning at støtte sådan et godt initiativ.

 27. kirsten skriver:

  Jeg er med, selvom børnetøj burde laves til str. 9-11, så os, der har store (altså høje 🙂 ) børn og kan give dem børnetøj på, frem for teenager tøj. Men lillebror trænger også til nyt tøj, så ta bare mig 🙂

 28. M skriver:

  Helle for at vinde!!! Jaaa, ta’ mig, ta’ mig! Juhuuuu herovre – jeg er friii!!!
  Jeg vinder…jeg kan mærke det…nu sker det! Lykken tilsmiler mig og jeg vinder guldet!!!

 29. Randi skriver:

  Økologisk børnetøj – det er sød musik i mine farmor-ører. Jeg er med!

 30. Mette skriver:

  Jeg lægger også et lod her ;o)
  KH Mette

 31. Rina skriver:

  Hvor er det fint, dejligt med en mærke som har tænkt så sød en tanke om stjerne og hjerter – jeg elsker noget med større mening :- )

 32. RikkeN skriver:

  Også mig, også mig (dvs også mine børn i økotøj! Jatak!) Giweaways eller konkurrenceaways er jo sød musik i disse grisetider..
  – og tak for en skøn blog som jeg har fulgt trofast lige siden vi var gravide samtidig og fødte med bare 2 dages mellemrum. Din Agnes – min Carla 🙂

 33. Sanne skriver:

  Hvorfor er min søn aaaalt for gammel (17 i næste måned), det tøj ser da skønt ud. 🙂

 34. Mathilde skriver:

  Count me in 🙂 Kh Mathilde

 35. Anne skriver:

  Også et lod til mig 🙂

 36. Berit skriver:

  Det ser da spændende ud, – jeg vil gerne være med 🙂

 37. jeanette skriver:

  Uhh gevinster

 38. Lykke skriver:

  Er totalt meget med!

 39. Monica skriver:

  Hey … det er jo lokalt tøj – fra Herning (ja ja jeg ved godt, at det er Gjellerup, men alligevel …). Nå men som næsten nabo – i hvert fald også bosiddende i Herning – må jeg da bare være så heldig at få udtrukket mit nummer. Lille Albert vokser og vokser, og tøjet i kommoden kan ikke følge med. Så nyt fra FUNCH vil helt sikkert FUNCH’E 😉

 40. Mette Marie skriver:

  Det ser rigtig lækkert ud det drengekluns, så vi vil gerne vinde 🙂

 41. Julieumulie skriver:

  Man skulle da være et skarn hvis man ikke prøvede 🙂 Selvom jeg er børnefri kunne man jo godt vinde til veninden på su med et styks lækker øko baby, men en slatten pung.

 42. Jamen og, selv drengetøj, som ser pænt ud ,-) Og i en størrelse min den ene kan bruge.
  Jeg vil da også godt være med i lodtrækningen.

 43. Lizette skriver:

  “Made with love” det er lige mig:-)

 44. Sonja skriver:

  Tøjet ser bare lækkert ud – blødt og dejligt! Så det er da klart at jeg krydser fingre for nr 44;-)

 45. Jytte skriver:

  Kan jeg nå at være med sådan lige i sidste øjeblik :o)
  KH Jytte

 46. Hanne skriver:

  Uh, jeg gad da helt vildt godt vinde lækkert tøj til mine søde drenge 🙂

 47. Mette skriver:

  Uh, jeg kan hvis liige nå at være med 😉
  Jeg stod med tøjet i hænderne den anden dag og det er super-fint og lækkert.

 48. Helene skriver:

  Det ser lækkert ud – håber jeg når at være med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.